Pratisyen, Kestel, Bursa
Acıbadem Bursa Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaF.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer • Harita
Acıbadem Bursa Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSüleymaniye Mah. İstiklal Cad. No: 189, İnegöl • Harita
Merkez Kırşehir, Bursa • Harita
Kırşehir
ihsaniye mah. can sk. pamukaslan apt kat:5 No:13, Bursa • Harita
BAE psikoloji aile danışma merkezi
Dr. Önder Cartıllı
Cuma, İnegöl • Harita
Önder Cartıllı Muayenehanesi
Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaAtatürk Cad., Bursa • Harita
Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi
Topbaşı Mah. Hastane Sok., Bursa • Harita
Bursa Harmancık Devlet Hastanesi
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaMimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım • Harita
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji Daha fazlaKemalpaşa Mah. Ahmet Ufuktopcan Cd, İnegöl • Harita
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi
Dr. Koray Savaşeri