Pratisyen, Maltepe, İstanbul
Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. TEKNİK YAPI DELUXİA PALACE, No: 5 A, Daire:153, Kat:5, İstanbul • Harita
Dr. Mikdat Çavdar Özel Muayenehanesi
Doğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik, İstanbul • Harita
Özel Remedy Hospital
Pendik Bölge Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Bağdat caddesi No:231 Tinsel Apartmanı Daire:2 Göztepe, İstanbul • Harita
Ezgi Karavelioğlu Muayenehanesi
Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi Ark 399 7/7, İstanbul • Harita
Mehtap Bayramoğlu Muayenehanesi
Barbaros Mahallesi Halk Caddesi, Şen Sk. No: 2, 34752 Ataşehir/İstanbul, İstanbul • Harita
Vialife Estetik ve Saç Ekim Polikliniği
Bağdat- Ethemefendi Caddesi Uğur Apt. No.3 Daire.15 Kat.6 (Galip Paşa Camii'nin karşısı- Şekerbank'ın üstü), Kadıköy • Harita
İstanbul Ruh Sağlığı Enstitüsü
Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Dr. Metehan Özgür
Pratisyen
Küçükbakkalköy Mahallesi, Işıklar Caddesi Şenlik Sokak 14/A Ataşehir / İSTANBUL, İstanbul • Harita
Dr. Yasemin Savaş Kaliteli Yaşam Polikliniği
Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi