Pratisyen, Sariyer, Sarıyer
Levent Mahallesi, Levent, Alt Zeren Sk. No:15, İstanbul • Harita
Nazan Karakuş Estetik Kliniği
İstanbul Sarıyer İstinye Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaİstinye Cd. No:98, Sarıyer • Harita
İstanbul Sarıyer İstinye Devlet Hastanesi
Özel Başarı Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaYeni Mahalle Hekimsuyu Caddesi No:53, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Başarı Hastanesi
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaKısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, Üsküdar • Harita
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Estetik International
İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBarbaros Bulvarı, İstanbul • Harita
İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi
Gaziosmanpaşa • Harita
Muayenehane
Dr. Aygül İncisoy
Pratisyen
Mecidiyeköy Mahallesi Mecidiyeköy Yolu Caddesi No:20B/10 Seyfi Demirsoy Apartmanı, İstanbul • Harita
Aygül İncisoy Muayenehanesi