Protetik Diş Tedavisi, Keçiören, Ankara
AykaçDiş Kızılay - Aykaç İmplant, Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Restoratif diş tedavisi Daha fazlaSelanik Cad. 1/12 Kızılay, Ankara • Harita
AykaçDiş Kızılay - Aykaç İmplant, Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Dr. Dt. Halit Emre Kavlak
Tunalı Hilmi Caddesi No:94 / 12 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Dentess Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Halit Emre Kavlak
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaFevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Uzm. Dt. Gökhan Çiçekci
Protetik diş tedavisi
Paragon tower, Kızılırmak mah. 1445. sok. No: 2/1 26. Kat Daire No: 131, Ankara • Harita
Panorama Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaSıhhiye, Ankara • Harita
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri Daha fazlaErler Mahallesi Türkkızılayı Caddesi, Etimesgut • Harita
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Kavaklıdere Mahallesi Tunalı Hilmi Caddesi No:112/16, Çankaya • Harita
Dr. Smile Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Protetik diş tedavisi, Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaEmek Mahallesi 82. Sokak No:4, Çankaya • Harita
Dr. Dt. Aziz Bağdatlı
Ankara, Ankara • Harita