Psikiyatri, Kumlu, Hatay

• İzmir Can Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazla

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli Harita

• Caferağa Mah. Mühürdar Caddesi No:83 D:1 Uras Apt. Moda, İstanbul Harita

MODA Psikiyatri&Psikoterapi Merkezi

• Talatpaşa Bulvarı No :49 Kaya apt. Kat:1 D:2 Alsancak, İzmir Harita

Selin Demet Muayenehanesi

• FSM Bulvarı Bulvar 224 Sitesi İhsaniye Mahallesi No:1 D Blok Kat :2 Daire: 4, Bursa Harita

Uzm.Dr. Arzu Bayrak

• Şarkiye Mah. Kazım Karabekir Cad. Furtun Plaza No:33 Kat:2 Daire:8, Ordu Harita

Uzm. Dr. Sena Güneytepe

• Ordu Bulvarı, No:25/2, Afyonkarahisar Harita

Hülya Edil Muayenehanesi

• Mim Kemal Öke Caddesi No:9/5 Nişantaşı, İstanbul Harita

Zi&On Psikiyatri Akademisi

• Ahmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe, Kadıköy Harita

• Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye Harita

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi

• Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi

Psikiyatri, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Ortopedi ve travmatoloji

, Kulak burun boğaz, Psikoloji Daha fazla

• Üsküdar Üniversitesi NP Etiler Tıp Merkezi

Psikiyatri, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikoloji

Nispetiye Cad. No: 19 Etiler - 34330 Levent - Beşiktaş / İstanbul / Türkiye, Beşiktaş Harita

Üsküdar Üniversitesi NP Etiler Tıp Merkezi

• Psikohelp Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

Psikiyatri, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikoloji

, Pedagoji Daha fazla

Fulya Mah. Ortaklar Cad. Mevlüt Pehlivan Sok. Şıpka Apt. No:4 Daire:11 mecidiyeköy / İstanbul, Şişli Harita

Caferağa Mahallesi Sakız Sokak Maksim Apt. No: 2/b, 34710 Kadıköy, Harita

Kartaltepe mah. Olgunlar sok Işıl apartımanı. A Blok No:21, D:1, 34144, Harita

• Memorial Bahçelievler Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazla

Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler Harita

Memorial Bahçelievler Hastanesi