İzmir, Psikiyatri
Kıbrıs Şehitleri Caddesi Kamer İş Merkezi N0. 24/ 11 Alsancak - İzmir, İzmir • Harita
Süha Özaşkınlı Muayenehanesi
Mimar Sinan Mh. 1400 Sk. No:9/8 Alsancak, Konak • Harita
Arzu Erkan Yüce Muayenehanesi
Anadolu Cad.1595 Sok.No:382 İmbatlı, İzmir • Harita
İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi
Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak • Harita
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Adliye Sarayı Yanı Sunucu Plaza A Blok No: 1, Kat:13, D: 1306 Mersinli, İzmir • Harita
Alp Ayan Muayenehanesi
Doç Dr Bahriye Üçok bulvarı no1/1 korfez apt kat 4 daire:12, Karşıyaka • Harita
Zen Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi
Uzm. Dr. Erkan Dönmez
Psikiyatri
Mimar Sinan Mahallesi, 1420. Sokak No:100A/52 Kızılkanat Sağlık Sitesi, İzmir • Harita
Erkan Dönmez Muayenehanesi
izmir, İzmir • Harita
Doktor Muayenehanesi
İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen Daha fazlaSaraçoğlu Caddesi No:120, Ödemiş • Harita
İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği
Psikiyatri, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Spor hekimliği Daha fazla150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik, Konak • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaMithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaKazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova • Harita
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler