Beyin Anevrizması Onarımı
Spinal Enjeksiyon
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Acıbadem Taksim Hastanesi
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
al...r
Eşimin hipofiz adenomu oldukça büyümüştü ve ameliyatı zorlu bir süreç olarak değerlendiriliyordu. Ancak Akın Hoca ve ekibi büyük bir özenle çalışarak başarılı bir operasyon gerçekleştirdiler. Her adımda sürekli ve pozitif bir iletişim içindeydiler; sanki ailemizin bir parçasıymış gibi yakından ilgilendiler. Kendilerine minnettarız. Tüm ekip, doktorundan asistanına, temizlik görevlisinden hasta bakıcısına kadar güler yüzlü ve sabırlıydı. Akın Hocam, eşime umut oldunuz; ellerinize sağlık.
ah...r
Annemin hipofiz adenomu oldukça büyümüştü ve ameliyatı zorlu bir süreç olarak değerlendiriliyordu. Ancak Akın Hoca ve ekibi büyük bir özenle çalışarak başarılı bir operasyon gerçekleştirdiler. Her adımda sürekli ve pozitif bir iletişim içindeydiler; sanki ailemizin bir parçasıymış gibi yakından ilgilendiler. Kendilerine minnettarız. Tüm ekip, doktorundan asistanına, temizlik görevlisinden hasta bakıcısına kadar güler yüzlü ve sabırlıydı. Akın Hocam, anneme umut oldunuz; ellerinize sağlık.
şe...r
Bizim gibi umutsuz bir şekilde doktor arayan kişiler için yazıyorum koşulsuz bir şekilde gözünüz kapalı güvenebileceğiniz tek kişi Akın hoca ve ekibi zor bir bölgede(şah damarına yakın)ve oldukça büyük olan hipofiz adenom artık göze bası yapmasıyla körlük noktasına geldiğinde ameliyat olmaya karar verdi annem ve bir sürecin içerisine girdik oldukça zor ve büyük bir kitle olan ameliyat için karşımıza Allah Akın hocayı çıkardı babacan ve samimi tavırlarıyla bizi rahatlattı kişiliği ve sakinliği güven verdi durumu ayrıntılarıyla anlattı ameliyatın riskli olabileceğini ama bu ameliyatı yapabileceğini söyledi umut ışığı doğmuştu süreç hızlı ilerledi birkaç ameliyat şeklinde planlandı herbiri çok riskli olmasına rağmen Akın hoca ve ekibi hepsini titizlikle hallettiler annemin görmesi açıldı.Hemşiresinden asistanına personelinden hepsi çok iyi ve anlayışlılardı iyiki yolumuz Akın Hocamızla kesişmiş
5 yaşındaki oğlumuz, 12 Temmuz 2024 tarihinde beyin tümörü nedeniyle 6 saatten fazla süren zorlu bir ameliyat geçirdi. Oğlumuzu önce Allah’a, sonra Prof. Dr. Pulat Akın Sabancı hocamıza emanet ettik. Hocamıza ve ekibine olan minnettarlığımızı kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Prof. Dr. Pulat Akın Sabancı’nın bilgi, tecrübe ve insan sevgisi ile bizlere verdiği destek paha biçilemez. Ameliyat sürecinde gösterdiği özen ve şefkat, bize her zaman güç verdi.
Ayrıca, hocamızın ekibi de harika insanlardan oluşuyor. Temizlik personelinden hemşirelere, doktorlara ve en çok da Prof. Dr. Pulat Akın Sabancı hocamıza kadar herkesin ilgi ve alakası, büyük bir özveri ve emekle sağlanan destek, bizler için tarif edilemez bir huzur kaynağı oldu. Ne yapsak bu büyük çabanın karşılığı olmaz. Elleri dert görmesin, ayaklarına taş değmesin.
Bu zorlu süreçte sizin gibi insanlarla karşılaşmak bizim en büyük şansımızdı. İyiki varsınız
du...k
Uzun süredir bel fıtığı hastasıydım, Kendisi teşhis ve tedavi sürecinde konuya çok hakimdi. Hızlıca ameliyat kararı verdi. Ameliyat başarılı geçti. Öyleki sedyede gidip yürüyerek çıktım. Tüm süreçte gayet ilgiliydi. Ameliyat sonrasında kontroller de gayet güzel geçti. Ameliyattan 15 gün sonra normal hayatıma döndüm. Hastane ortamı da çok güzeldi. Hasta bakıcılar olsun hemşireler olsun nöbetçi doktorlar olsun herkes işini severek yaptı. İşinin ehli yetkin bir hoca derim o kadar.
tu...
Merhaba ben Parkinson hastayım 8 yıldır gilmedigim hastane kalmadı en sonunda tavsiye üzerine akın hocaya gttim ve beyin pili takmaya karar verdi ameliyattan önce çok kötüydüm ve akın hoca sayesinde eskisine nazaran biraz daha iyim dizkinezilerim azaldı gerçekten güller yüzlü ve işinin eri bı doktor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Merhaba,
Ensede sancı ve baş ağrısı şikayetlerim sonucunda çekilen MR sonucunda beyincikte 5cm civarında tümör (Pilositik Astrositom) tespit edildi. Sonrasında kuzenimin tavsiyesi üzerine Akın Hoca ile tanıştık. Hocamız bize ameliyatın risklerini, olmazsam neler yaşayacağımı ve operasyonun nasıl yapılacağını nöronavigasyon cihazını vs. tane tane anlattı. Hocamızın güler yüzü ve iletişim şekli o kadar rahatlatıyor ki ameliyata kafamda hiç bir tedirginlik olmadan, gülerek girdim ve gülerek çıktım. 6 Kasım tarihinde çok başarılı geçen 5 saatlik bir operasyon ile tümör tamamen temizlendi. Ameliyat öncesi gibi sonrasında da hocamız hep yanımızda oldu. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi ve sapasağlam bir şekilde hayatıma geri döndürdü. Prof. Dr. Akın Sabancı hocamızı ve değerli ekibini kesinlikle tavsiye ederim.
g.....
Prof. Dr. Pulat Akın SABANCI ‘ya SAYGILARIMLA…Akromegali hastalığı ile savaşan bir babanın kızı olarak yapıyorum yorumumu . Babam Özcan Turgut.
2 sene önce başladı mücadele savaşımız.Bu 2 sene içinde gidebileceğimiz en iyi yerlere gitmemize rağmen hiç bir sonuç alamadık . Geç öğrenildiği için ilaçlar fayda göstermedi . Ameliyat riski yüksek olduğu için doktorlar ameliyatı yapmak istemedi. Bir şekilde bu hastalığa mahkum bırakıldık.Söylenen şeyler içimizi ürpertti , korkuttu .. Taki hayatımıza sihirli parmaklarıyla dokunuş yapan AKIN beyi tanıyana kadar . Enerjisi ve yaptığı yorumlar ile korkularımızı endişelerimizi alıp götürdü . Ameliyatı yaparak önce Rabbimin izni sonrada doktorumuzun üstün başarısı ,hayatımıza umut saçan sihirli parmakları babamın bizlerin gelecek hayallerini yeşertti. Doktorumuzun üstün başarısını tebrik ediyor dualarımda her zaman Akın beyin adını zikrediyorum . Şiddete kesinlikle karşıyım ama şiddetle öneriyorum
ze...
Eşim Döndü Ceylan yaklaşık 3 ay önce Taksim Acıbadem hastanesinde pr.dr.Pulat Akın Sabancı tarafından başarılı bir operasyon ile 8 santim çapında açık beyin ameliyatı ile iyi huylu bir beyin tümörünü kusursuz bir şekilde aldı.patoloji sonucu temiz çıktı Elhamdülillah eşimin durumu çok iyi.Kendisinden Allah razı olsun bence Türkiyenin en iyi beyin ve sinir cerrahi doktoru sayın hocama yürekten çok teşekkür ediyorum Allah sayılarını arttırsın İnşallah sağolsun var olsun
i̇....
Akın Hoca’ya kalçamdan ayağıma kadar vuran siyatik ağrı şikayetiyle muayene olmaya gittim. En kısa sürede ameliyat olmam gerektiğini söyledi çok yakın bir tarihe planlama yapıldı. Daha önce hiç ameliyat olmadığım için korkularım ve endişelerim vardı. Ancak Akın Hoca’nın hassas yaklaşımı ve verdiği güvenle bu korkumu yendim. Bu sayede ameliyata çok rahat bir şekilde girdi. Ameliyattan çıktığımda siyatik ağrılarım tamamen geçmişti. İyi ki olmuşum dedim, Akın Hoca da çıktığında “İyi ki diyeceksin” demişti :) Gerçekten de öyle oldu. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde yine ilk günkü gibi çok ilgilendi. Aklımdaki bütün soruları sordum ve hepsine sabırla detaylı bir şekilde cevap verdi. Kendisi ve ekibi sürekli ilgilendi ve en iyisi için uğraştılar. Verdiği güven, gösterdiği ilgi ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Hassas yaklaşımı için de minnettarım.
Pulat Akın Sabancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pulat Akın Sabancı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Pulat Akın Sabancı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Derin Beyin Stimülasyonu, Diskektomi, Diskografi, Diskogram, Epilepsi Cerrahisi.
Pulat Akın Sabancı adresi nerede?Pulat Akın Sabancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Cd (Millet Cad. ) Çapa İstanbul
- İnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pulat Akın Sabancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pulat Akın Sabancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pulat Akın Sabancı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pulat Akın Sabancı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pulat Akın Sabancı hangi dilleri konuşuyor?Pulat Akın Sabancı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pulat Akın Sabancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pulat Akın Sabancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pulat Akın Sabancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pulat Akın Sabancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Pulat Akın Sabancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları