Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Alt Ekstremitelerde Venografi
Aort Kapak Replasmanı
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi
Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi
Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Cox-Maze Prosedürü
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Venöz Yetmezlik Tedavisi
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
u....d
İleri derecede varis sorunum vardı. Oktay Bey'e başvurdum. Bu ameliyatı başarılı bir şekilde yaptı. Eskisine nazaran şu an çok iyiyim. Ağır bir varis ameliyatıydı, her iki bacağımda boyutu çok yüksekti. Tedavim devam ediyor, kontrollere gidip geliyorum. Oktay Bey sempatik ve çok zeki bir doktor. Hastanın soru sormasına gerek kalmadan her şeyi anlatıyor. İlgisi alakası çok iyi. Çok memnunum kendisinden.
Sayın değerli Hocamız varis ameliyatımı yaptı Belirgin bir şekilde görülen varislerim yok oldu. 1 hafta sonra talihsiz şekilde aynı bacağımdan köpek ısırılması geçirdim. Hocamızın ilgisi olmadığı halde benimle ilgilendi yardımcı oldu. Kendisine minnet borcum vardır. Hocamız hem doktor hemde insandır çok değerli bir hocamızdır. Kendisine sonsuz derecede saygı duymaktayım. Emekleri için çok minnettarım
Sayın Oktay Hocam:
10.20.2023 tarihinde sağ iç bacağımdaki kaçaktan dolayı ameliyat oldum. Hastalığımda gösterdiğiniz ilgi, alaka ve dikkatinize minnettarım.Samimi, cana yakın tavrınız Hastalarınıza gösterdiğiniz özen için minnettarım. Oktay hocam mesleğini sevip hakkını veren hastalarıyla yakından ilgilenen mükemmel bir Hekim. Oktay hocama iyiki güvenip ameliyatımı olmuşum. Onun sayesinde düzeldim. Bütün emekleri hastalarına gösterdiği özen için Oktay hocama ve tüm ekibine sonsuz minnettarım.
İç toplar damarda kaçak vardı. Araştırarak Oktay Bey'e ulaştım. Doopler çekildi ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sorunsuz bir operasyon geçirdim. Ameliyat öncesinde de sonrasında da Oktay Bey çok ilgilindi. Sık sık gelip durumumu kontrol etti. Hastasını hiç bırakmıyor. Çok ilgili bir doktor. Süreç hakkında çok detaylı bilgi verdi. Hem yaklaşımından hem de hasta takibinden çok memnun kaldım.
d.....
Kalp kası köprüsü rahatsızlığım vardı ve %30'luk darlık görüldü. Geçen süreçte rahatsızlığım arttı. 3 ay önce %90 darlık olduğu söylenerek cerrahi müdehale uygun görüldü. Nadir bir ameliyat olduğunu söylediler. Araştırarak Oktay Bey'e ulaştık. Çok rahat bir şekilde ameliyatı yapabileceğini ve çekinmemem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra operasyonum yapıldı. Yaklaşık 1 hafta sonra taburcu oldum Çok rahat bir ameliyat geçirdim. Sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. 7/24 ulaşılabilir olması güven verdi. Mesleğinde oldukça yetkin. Oğlum refakatçı kalırken kendisine de çok babacan yaklaşmış. Aile bireylerime de sık sık bilgilendirmelerde bulunmuş. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim alanında oldukça başarılı bir hekim.
m....
Oktay Bey'den çok memnunuz. Kendisi hastaları ile çok ilgileniyor. Eşimin kalbinde sıkıntı vardı 2 yıl oldu kalp kapakçığı değişimini kendisi sağladı. Takiplerimize Oktay Bey'le devam ediyoruz. Kendisine teşekkür ederiz.
Biz 2013 senesinden beridir Oktay Hocaya gidiyoruz. Babamın kalp bypass ve bacak bypass ameliyatlarını gerçekleştirdi. Düzenli olarakta kontrollerini yapıyor. Bunca yıl zamandır kendisinden çok memnunum. Hem çok iyi bir hekim hem de aynı zamanda insanlığı yönünden çok iyi seviyede bir insan. Gerçekten biz kendisinden çok memnunuz.
m...
Doktoruma kardeşimin önerisiyle ulaştım. Kalp rahatsızlığım nedeniyle kontrollerim vardı, Oktay Hocama görünmek istedik, sonrasında da kalp kapağı değişimi yapıldı, ameliyatımı Oktay Hocam yaptı. İyileşme sürecinde ve kontrollerimde hep benimle özel olarak ilgilendi, her şeyi kendisi yaptı ve ne yaptığını da biliyordu. Bu süreçte en beğendiğim özelliği ilgisi, güler yüzü ve bilgili tavrı oldu. Çevreme hep ismini vermiş ve tavsiye etmişimdir.
z...
Oktay Hocamız ile annemi acile getirmemizle tanıştık. Annem kalp yetmezliği nedeniyle başvurduk. Tedavi sürecinde her zaman yanımızda oldu ve ameliyatı Oktay Hocamız sayesinde çok başarılı geçti. Çok memnun kaldığımız değerli bir hocamızdır. Ne zaman ihtiyacımız olsa hemen ilgilenir ve telefonla dahi olsa kesin dönüş yapar. Annemin böbrek rahatsızlığından yoğun bakımda yattığı süre içerisinde annem Oktay Hocayı görmek istedi ve Oktay Hocamız hiç kırmadı, hemen geldi ve ziyaret etti. Kesinlikle çevreme önerdiğim ve her zaman önerebileceğim bir hocamızdır.
s...
Annemi farklı bir hastalık için hastaneye getirmiştim. Orada yatarken kalp yetmezliği başladı. Oktay hocayla orda irtibat kurduk. Annemin kalp kapaklarını değiştirdi. Çok zor bir ameliyatı başarıyla yaptı. Ordu'da oturuyorum, burda kontrole götürdüğümde ameliyatı nerde yaptırdınız diye soruyorlar, mükemmel yapmış diyor doktor. Oktay hocaya her zaman duacıyım ilgisi alakası insanlığı mükemmel bir insan. Allah ondan razı olsun.
R. Oktay Peker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?R. Oktay Peker, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size R. Oktay Peker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti, Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti), Cox-Maze Prosedürü, Femoropopliteal Bypass.
R. Oktay Peker adresi nerede?R. Oktay Peker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
- Üniversiteler, No:, Hacettepe Beytepe Kampüsü No:35 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan R. Oktay Peker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda R. Oktay Peker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda R. Oktay Peker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?R. Oktay Peker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
R. Oktay Peker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?R. Oktay Peker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar R. Oktay Peker hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, R. Oktay Peker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
R. Oktay Peker hangi sigortaları kabul ediyor?R. Oktay Peker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.