Rabia Akkoyunlu Kaptan, eğitim hayatı boyunca devlet hastanesi ve özel kliniklerde stajlar yapmış ve yardımcı psikolog olarak çalışmıştır. 2019 yılında 2 yıl süreyle Gebze Özel Hayat Tıp Merkezi’nde çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmış, 2020 itibariyle de İstanbul’da özel bir psikoterapi merkezinde çocuk ve ergenler ile çalışmaktadır.
2024 yılında Gün&Ay Psikolojik Danışmanlık merkezi bünyesinde de çocuk ve ergenlerle çalışmalarını sürdürmeye başlamıştır.
Çocuklarla çalışırken deneyimsel oyun terapisi, somatik deneyimleme ve psikodinamik yönelimlerle ilerlemekte, ergenlerle çalışırken psikodinamik ve somatik deneyimleme ekolleri ile çalışmaktadır.
Gün&Ay Psikolojik Danışmanlık Merkezi
çocuğumuz ortaokulda ve sınav sırasında çok stres oluyordu, ergenliğe geçişte olduğu için de iletişimimizde sıkıntılar yaşamaya başlamıştık. Rabia hanımla beraber sınavlarında daha az stres olmaya başladı, daha girişken oldu. Aramızdaki meseleleri de nasıl çözebileceğimizi daha iyi öğrendik sayesinde. Çocuğumuz Rabia hanımla görüşmeye gittiği günler çok rahatladığını söylüyor bize, çok memnunuz.
u.....
Çekingen bir çocuğumuz var, başkalarıyla iletişim kurmakta çok zorlanıyordu. Bu nedenle rabia hanıma başvurduk. Telefondaki ilk görüşmemizde bile bizi çok güzel bilgilendirdi, süreci tane tane anlattı. Başlarda çok endişeliyken şimdi çok daha rahatız ailecek.
Okulumuz bizi psikoloğa yönlendirdiğinde çok panik olup arayışa girdik. Okuldan bize çocuğumuzun oyun terapisine ihtiyacı olduğunu söylediler. Rabia hanım ilk olarak bizimle görüşme yaptıktan sonra çocuğumuzla da birkaç görüşme yaptı. Bu sürede okul ile de görüşmeler sağladı. Ardından tekrar bizimle bir araya gelip neler yapabileceğimizi konuştuk. Sürecimiz hala devam ediyor, bizi rahatlatması ve yönlendirmeleriyle çok yardımcı oluyor bize.
Rabia Akkoyunlu Kaptan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Akkoyunlu Kaptan, Psikoloji. Size Rabia Akkoyunlu Kaptan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Rabia Akkoyunlu Kaptan adresi nerede?Rabia Akkoyunlu Kaptan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atalar Mahallesi Erdem Sokak No:20 K:3 D:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Akkoyunlu Kaptan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Akkoyunlu Kaptan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Akkoyunlu Kaptan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Akkoyunlu Kaptan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Rabia Akkoyunlu Kaptan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Akkoyunlu Kaptan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Akkoyunlu Kaptan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Rabia Akkoyunlu Kaptan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Akkoyunlu Kaptan hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Akkoyunlu Kaptan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu