Rabia Aslıhan Dalbay, psikoloji alanında B.A. derecesine sahip bir psikologdur. Lisans eğitimini onur derecesiyle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde İngilizce olarak tamamlamış ve bu süreçte burslu olarak okumuştur. Bilişsel davranışçı terapi alanında Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından aldığı eğitimi başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca, Almanya'da psikososyal hizmetler alanında özel bir şirkette çalışmaktadır.

Psikoloji öğrenimi sürecinde farklı alanlarda staj ve eğitimler alan Rabia Aslıhan Dalbay, bireysel terapiler, okul asistanlığı ve anaokulu öğretmenliği gibi alanlarda deneyim kazanmıştır.

Kendisi öğrenmeye ve kişisel gelişime açık fikirli bir yaklaşım sergiler. Empati yeteneği sayesinde hastalarına ve danışanlarına anlayışlı bir tutum sergileme becerisine sahiptir. İletişim becerilerini etkin bir şekilde kullanarak güvenli bir ilişki kurmayı hedefler.

Ayrıca Rabia Aslıhan Dalbay, medya alanında da deneyim sahibidir. Business Channel Turk, Kampus TV ve Show Turk gibi medya kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, bağlanma stilleri, kişilik tipleri ve evlilikler gibi konularda bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Gönüllülük çalışmalarında da aktif rol almış olan Rabia Aslıhan Dalbay, Katharina Kasper ViaNobis GmbH gibi sağlık kurumlarında görev yapmıştır. Insan merkezli bir yaklaşımla bakım ve destek hizmetlerini yürütmüş ve bu alanda deneyim kazanmıştır.

Danışanlarına en iyi hizmeti sunabilmek adına Rabia Aslıhan Dalbay, sürekli olarak son çalışmaları ve araştırmaları takip etmektedir. Bu sayede güncel bilgilere dayalı tedavi ve danışmanlık yaklaşımları sunma konusunda kendini sürekli olarak geliştirmektedir.

Rabia Aslıhan Dalbay, çözüm odaklı terapi uygulamalarına büyük önem vermektedir. Danışanlarıyla anlayışlı ve güven veren bir atmosfer oluşturmayı ve güçlü bir bağ kurmayı hedeflemektedir.

Rabia Aslıhan Dalbay en son terapi yöntemlerini takip etmekte ve danışanlarının bireysel ihtiyaçlarına uygun tedavi planları oluşturarak özgün çözümler sunmayı hedefler.

Duygusal zorluklarla baş etme, sağlıklı ilişkiler kurma ve içsel farkındalık geliştirme konularında sizlere yardımcı olmak için Rabia Aslıhan Dalbay burada bulunmaktadır. Sizlerle çalışarak, daha iyi bir yaşam kalitesine ve kişisel gelişime yönelik adımlar atmanızı desteklemek onun için büyük bir mutluluk olacaktır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

L
Konum: başka bir yer Diğer

Aslıhan hanım ile gerçekleştirdiğim terapi seanslarından çok memnun kaldım. Son derece profesyonel ve duyarlı bir terapist. Seans boyunca benimle empati kurdu ve beni anlamak için özen gösterdi. Kendimi rahat hissettiğim ve duygularımı açıkça ifade edebildiğim bir ortam sağladı. Aslıhan hanım ile gerçekleştirdiğim terapi seansları sayesinde kendimi ve hayatımı daha iyiye doğru değiştirebildim. Duygusal zorluklarla başa çıkmayı ve daha sağlıklı ilişkiler kurabilmeği öğrendim. Aslıhan hanıma çok teşekkür ediyorum ve gelecekteki başarıları için en iyi dileklerimi iletiyorum.