Şarkiye Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:23/A, Altınordu, Ordu
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Muayene
Ortodontik Tedavi
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Asimetrisi Tedavisi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Özel Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
(m...)
Ben de ortodonti hastasıydım.Aynı zamanda bir sağlıkçıyım. Sağlık sektöründe verilen bir çok hizmeti görmüşümdür. Hocam gerçekten de yaptığı işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyordu. Gerektiğinde empati kurabilen güleryüzle cevap veren Rabia hocam, tedavisini özenle yapmaya gayret eden birisidir. Bana önerebileceğin bir doktor var mı diye sorsalar Rabia hocamı tavsiye ederim.
a...
Dişlerim yamulduğu için ve çenemden kaynaklı olduğu söylendi, bu yüzden ameliyata hazırlanmamda yardımcı oldu Rabia Hocam. 3 yıla yakın tedavimle Rabia Hoca ilgilendi. Gerek güler yüzlülüğü gerek ilgisi ile ben hep memnun ayrıldım yanından ve çok güzel sonuçlar aldım. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim, gözleri kapalı güvenebilirler.
n...
Doktorumuza normal ortodontik tedavi için müracaat etmiştik. Kızımın diş teli tedavisinde çok ilgilendi. Daha sonra kızımın başka bir hastalığından dolayı tedavi görmesi gerektiği ortaya çıktı. Bu süreçte kızımın diş telleri çıkarılmak zorunda kaldı. Bu süreç boyunca yaklaşık iki yıl doktor Rabia Hanım bize hem psikolojik destek hem de manevi desteğini hiç eksik etmedi. Sanki ailemizin bir üyesi gibiydi, çok ilgilendi. Daha sonra kızımın diş tellerinin yeniden takılması için çok çaba gösterdi, çok büyük emeği oldu. Bence Erzurum'a gelmiş geçmiş en iyi diş doktorlarından biri. Hayat ona tüm güzellikleri getirsin. Bulunduğu şehirde olan herkese özellikle diyorum: gidin, Rabia Hanım'ı bulun, çok memnun kalırsınız.
n...
Rabia Hanım gayet işinde özenli ve disiplinli çalışan bir doktor. Tel tedavisi, çift çene ameliyatı ve çene ucu ameliyatı tedavi sürecinde herhangi olumsuz sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
s...
Çocukluğumdan beri diş hastanelerinde çok sık bulundum, kapanış bozukluğum vardı ve dişlerim düzgün değildi. Üniversite hastanesine tedavi için başvurdum ve doktor olarak Rabia Hoca'ya verildim. Çok nazik, çok kibar, anlayışlı, hastalarıyla her anlamda ilgilenen, onları asla mağdur etmeyen bir hoca. Ortodonti (tel) tedavimde Rabia Hoca hem işi açısından hem de insani olarak mükemmel bir doktor. Elimden gelse çevremdeki herkesi ona yönlendirirdim.
h...
Doktorumuzla Üniversite Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde ortodonti bölümünde diş teli tedavisi için başvuru yapmıştık ve Rabia Hocam'ız ile başladık. Bu süreçte bizi her konuda rahatlatan konuşmasıyla daha güzel günlerimiz olacağını söyleyerek yola başladık. Kendisinden çok memnunum. Tavsiye ederim.
bü....
Alanında çok bilgili ve yenilikleri sürekli takip eden bir hekim.Ortodonti tedavimi kendisi yapmıştı , süreçle alakalı sorularıma ayrıntılı ve açıklayıcı bi şekilde cevap vermesi ayrıca tedavinin en iyi şekilde ilerlemesi ve sonuçlanması için elinden geleni yapan bi ortodontist.Ben tedavi gördüğüm süre boyunca ve sonrasında kendisinden çok memnun oldum.
ş....a
Diş teli tedavi sürecimi beraber geçirmiştik. Tel takımından çıkarana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Fazlasıyla ilgileniyor ve her şey mükemmel olsun istiyor. Tedavim bir yıl sürmüştü randevularımda hiçbir sorun yaşamadım. Aklıma takılan şeyleri rahatça sorabildim. Tedavi sürecinde istediğim şeyleri dikkate almıştı.
Rabia Betül Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Betül Yüksel, Ortodonti. Size Rabia Betül Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Kontrol Randevusu.
Rabia Betül Yüksel adresi nerede?Rabia Betül Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şarkiye Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:23/A Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Betül Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Betül Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Betül Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Betül Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rabia Betül Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Rabia Betül Yüksel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Betül Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Betül Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Betül Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Rabia Betül Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Betül Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Betül Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.