Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Alemdağ Cad.No:444 Oto Sanayi Krş, İstanbul
Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Alexander Pratik Yetenek Testi
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Alemdağ Cad.No:444 Oto Sanayi Krş, İstanbul
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Alemdağ Cad.No:444 Oto Sanayi Krş, İstanbul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
se...k
mükkemmel ve işini titizlikle yapan bir psikiyatristir ,hastalara yaklaşımı ve ilgisi ve iletişimi çok iyi , en güzel özelliği ise iyi bir dinleyicidir , her doktor onun gibi olsa , insan onun yanında kendini çok güvende hissediyor , kendisine çalışma hayatında başarılar dilıyorum sevgiler ve saygılar rabiya hanım .
s....e
Merhaba, Rabia hanım ile bir yakınım alkol bağımlılık tedavisinde tanıştım. İşini gerçekten iyi yapıyor. Hastalığımı öğrendiğimde ilk işim Rabia hanım dan randevu almak oldu hayatım boyunca doktor ve hastaneler ile aram hiç olmadı ağrı kesici bile kullanmam. Rabia hanım ı tanıdığım ve sonuna kadar güvenebileceğimi bildiğim için kendimi teslim ettim tedavim henüz başladı ve inşallah sayesinde kurtulacağım.
gü...m
Merhabalar ; Dr. Rabia Hn.'la Elazig Ruh Sagligi Hastanesinde Tanistim. Cok Zor Durumda Oldugum Bir Dönemde Bir Cok Dr. ve Hastane Gezmeme Ragmen ; En Son Ruh Sagligi Hastanesin de Rabia Hn. Ile Gorustum ve Beni Hastasi Olarak Kabul Etti. Mukemmel Bir Dr. Isini Olaganustu Titizlikle Yapiyor ve Hicbir Ayrintiyi Kacirmadan Sizi Dinleyebiliyor/Yorumlar Getiriyor. Ben Cok Memnun Kaldim, Kendisine Buradan da Sonsuz Tesekkurlerimi Sunuyorum.
Rabia Bilici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Bilici, Psikiyatri. Size Rabia Bilici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Porteus Labirentleri Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Transaksiyonel Analiz, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Aile Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Louisa Duss, Benton Görsel Bellek Testi.
Rabia Bilici adresi nerede?Rabia Bilici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Cad.No:444 Oto Sanayi Krş İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Bilici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Bilici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rabia Bilici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Bilici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Bilici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Bilici hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Rabia Bilici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler