Ben Psikolojik Danışman Rabia KARAKUŞ. Lisans eğitimimi 2016 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında tamamladım. Yüksek Lisans eğitimime ise Gaziantep Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında ders dönemim bitmiş tez öğrencisi olarak devam etmekteyim. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında başlayan eğitim hayatımla birlikte pek çok kongre, seminer, konferans, gönüllü çalışma faaliyetlerinde bulundum. 2,5 yıldır devam etmekte olduğum Kognitif -Bilişsel- Davranışçı Terapi eğitimime uluslarası geçerliliği olan Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği -EACBT- çatısı altında devam etmekteyim. Eğitimimin 1. Kurunu 11 ay teorik 18 ay Prof Dr Mehmet Zihni Sungur'un süpervizörlüğü eşliğinde tamamladım. Şu an ergen ve yetişkinlere yönelik psikoterapi hizmeti vermekteyim.
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Rabia Karakuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Rabia Karakuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Karakuş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Rabia Karakuş adresi nerede?Rabia Karakuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Karakuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Karakuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rabia Karakuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Karakuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Karakuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar