Aile danışmanlığı uzmanı Rabia Kartal Güneş, kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Kabul edilen yaş grubu:
Aile Danışmanlığı Randevusu
Körpeşler Mah., Düzce
Aile Danışmanlığı Rabia Kartal Güneş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
a....
Randevu doğrulandı
Rabia Hanım ile yaptığımız terapi sayesinde aklımda bulunan soru işaretlerinden kurtuldum ve adımlarımı daha özgüvenli atmaya karar verdim. Sakin kişiliği ve anlaşılır konuşmalarıyla bana güven verdi.
Rabia Kartal Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Kartal Güneş, Aile Danışmanlığı. Size Rabia Kartal Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu, Online Danışmanlık.
Rabia Kartal Güneş adresi nerede?Rabia Kartal Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körpeşler Mah. Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Kartal Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Kartal Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Kartal Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Kartal Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rabia Kartal Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Kartal Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Kartal Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Kartal Güneş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Rabia Kartal Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Rabia Kartal Güneş hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Kartal Güneş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar