VIA FLAT Bayraktar Beştepe Mahallesi Nergis Sokak No: 7/75-76 Söğütözü, Yenimahalle, Ankara
Abdominal Ultrasonografi
Balon Dilatasyon
Bilgisayarlı Tomografi Kolonografisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Endoskopi
Endoskopik Tedavi
Medivip Center
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Esd (Sedimantasyon)
Gastrektomi
Gastroskopi
Gastrostomi
Hemaferez
Kolon Kanseri Görüntüleme
Kolonoskopi
Medivip Center
Perkütan Endoskopik Gastrostomi (Peg)
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Polipektomi
Rektosigmoidoskopi
Medivip Center
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Yutulabilir Mide Balonu
Özofagogastroduodenoskopi
Özofagus Varisleri Tedavisi
e....u
Rabia hocama reflü rahatsızlığı ile gittim . Rahatsızlığım çok ilerlemiş durumdaydı . Sağolsun hem ilgisiyle hem tecrübesi ile beni sağlık sorunlarımdan kurtardı . Kendisine çok teşekkür ederim, sevgiler ..
Rabia Hanım hastalarıyla ilgili, çok harika bir doktor. Karaciğer hastasıyım. 3 senedir kendisinde tedavi oluyorum. Teşhisimi de kendisi koymuştu. Ben çok memnunum.
Bir süreç geçirdim. Karaciğer nakli oldum. Nakil olmama da Rabia Hanım vesile oldu. Bana yeni bir hayat başlangıcı, yeni bir sayfa açmamda yardımcı oldu. Kendisi çok canıgönülden ilgilendi. Allah raz olsun. Süreç hakkında her zaman bilgilendirdi. Aynı hastalıktan kardeşim de tedavi gördü. O da memnun. Rabia Hanım çok iyi, başarılı bir doktor Kendisini gerçekten takdir ediyoruz.
c....
Rabia Hanım çok efendi, kibar birisi. Doktor olarak da çok yetenekli bir doktor. Eşimin karaciğer ve safra kesesinin yakınlarında çamurlanma vardı. Kendisi teşhis etti. Verdiği ilaçlarla eşimi tedavi ediyor. Herhangi bir sorunumuz olduğu zaman hemen iletişime geçiyoruz. Kendisinden çok memnunuz.
Eşim siroz hastalığından dolayı Rabia Hanım'a muayene oldu. İlaç tedavisi aldık. Hala daha devam ediyoruz. Kendisi ile geçirdiğimiz süreçte herhangi bir sorun yaşamadık. İhtiyacımız olduğu zaman hemen bize yardımcı oldu. Rabia Hanım'dan memnun kaldık.
Ülseratif kolit rahatsızlığımdan dolayı Rabia Hanım'a muayene oldum. Kendisi ile görüşmeye başladıktan sonra toparlanmaya başladım. Süreç hakkında her zaman bilgilendirdi. Ne sorsam cevaplandırdı. Rabia Hanım çok ilgili, bilgili ve işinde uzman bir doktor.
c.....
Rabia Hanım çok beğendiğim, iyi bir doktor. Rahatsızlığımdan dolayı bana çok yardımcı oldu. Ülseratif kolit rahatsızlığım vardı. Kendisi ilaç tedavisi verdi. Çok uğraştı. En sonunda kolonoskopimi kendisi yaptı. Teşhis koyuldu ve kalın bağırsağımın alınması gerektiğini belirtti. Ameliyat oldum. Şu anda çok daha iyiyim. Takibimi Rabia Hanım sağlıyor. Rahatsızlığım olduğu zamanlarda yardımcı oluyor. Kendisinden Allah razı olsun. Her zaman duacısıyım. Ben çok çok memnunum.
öz...r
Doktorum beni 2005 yılıda tedaviye başladı , bir seneye yakın tedavi etti. Prf.ların İlaç verip gönderdiği beni toparlayarak sağlığıma kavuşturdu. Kendisine minnettarım . Mükemmel bir DOKTOR . Öznur
de...t
bence mesleğinin zirvesinde bir doktor.sevdiğim ve sayğı duyduğum birisi.selamlar.deniz koçyiğit
Rabia Köksal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Köksal, Gastroenteroloji. Size Rabia Köksal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi, Kolonoskopi, Gastroskopi.
Rabia Köksal adresi nerede?Rabia Köksal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- VIA FLAT Bayraktar Beştepe Mahallesi Nergis Sokak No: 7/75-76 Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Köksal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Köksal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Köksal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Köksal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rabia Köksal hangi dilleri konuşuyor?Rabia Köksal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Köksal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Köksal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Köksal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Köksal hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Rabia Köksal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Köksal hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Köksal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Gastroenterologlar