Aile danışmanı, sosyal hizmet uzmanı
19 mayıs üniversite lisans sosyal hizmet mezunuyum
Biruni üniversitesinde aile danışmanlığı eğitimimi tamamladım
Prof.Dr. Medaim Yanık’tan 1. Düzey disıssiyatif kimlik bozukluğu eğitmimi tamamladım
Aynı zamanda birkaç ortaokulda aile tutumları ile ilgili velilere yönelik seminerlerde çalışmalar yapmış bulunmaktayım. Aile alanında gönüllü çalışmalarım devam etmektedir .
İlgi alanlarım:
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
k.....
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile vajinismus olduğum için randevu oluşturmuştum. Problemim ortadan kalktıktan sonra bireysel terapi için Rabia Hanım ile seanslarıma devam ettim. Farkındalığım arttı ve artık düşünmek istemediğim hiçbir şeyi düşünmüyorum. Kendim ile ilgili daha sağlıklı kararlar alabiliyorum.
Rabia Hanım 'dan seans almaya vajinismus olduğum için başlamıştım. Sürecimiz çok güzel ilerledi ve problem ortadan kalktı. Detaylı açıklamaları sayesinde hep başaracağıma inandım ve başardım.
h....d
Rabia hanım ile eşim ile aramda yaşadığım çatışmaları çözmek için görüştük. Çok memnun kaldım ve iletişim dilimiz değişti ve onarıldı.
Daha sağlıklı bir ilişki kuruyoruz. Anlaşıldığımı hissetmeye başladım
ha...a
Sınav kaygılarım için çalıştık . Stres yönetimim konusunda çok destek oldu
f...
Kendisinden seans almaya başlayalı yaklaşık 8 ay kadar oldu, uzun bir süredir seans alıyorum ve seanslarıma da hala devam ediyorum. Bu süreçte aldığım olumlu geri dönüşlerden memnun kaldım, bu yüzden de kendisiyle devam etmeyi tercih ettim. Kendisinin problem analizi konusunda çok yetkin olduğunu düşünüyorum, benim kendimi ifade edemediğim durumlarda benden önce davranıp problemi anlayabiliyor ve bu konuda çözüm üretebiliyor.
e....k
Benim anksiyete sorunum vardı, bu konuyla alakalı bir sene önceye kadar kendisiyle sekiz seanslık bir seans sürecim oldu. Kendisi danışanına karşı çok anlayışlı ve alanında profesyonel bir uzman, bu anlamda çok memnun kaldım. Sekiz seansın ardından problemlerim azaldığı için, anksiyetem kontrol edilebilir bir duruma geldiği için kendi isteğimle seanslarımı sonlandırdım.
Ani öfke çıkışlarım sebebi ile eşimle problemler yaşamaya başlamıştık seanslara tek başıma başlayıp sonrasında eşimle devam ettik gayet memnun kaldım. Gerek süreyi kullanma açısından gerekse de bizimle kurmuş olduğu iletişimden dolayı memnun kaldık kendisinden
Rabia Nane isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Nane, Aile Danışmanlığı. Size Rabia Nane tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Rabia Nane adresi nerede?Rabia Nane şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırtepe Mah. Yukarı Çarşı Cad. No:14/2 Bartın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Nane isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Nane uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Nane isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Nane, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rabia Nane isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Nane tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Nane hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Rabia Nane hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Nane hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Nane tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.