Diyetisyen Randevusu
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Dyt.Rabia Nur Kocamış Beslenme ve Diyet Ofisi
Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 3. Olarak başarı ile mezun olan Diyetisyen Rabia Nur Kocamış yüksek lisans programını Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde tamamlayarak 2018 yılında uzmanlığını almıştır. Eğitimi süresince Ankara Numune eğitim ve araştırma, Atatürk (Yıldırım Beyazıt Üniversitesi), Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde çalışmalarda bulunduktan sonra sırası ile Özel 19 Mayıs Hastanesi ve Özel Ortadoğu Hastanesi beslenme ve diyet bölümünde kadrolu olarak görev yapmıştır. Diyetisyen Rabia Nur Kocamış aynı zamanda Türkiye Diyetisyenler Derneği (TDD) üyesidir.
Dyt. Rabia Nur Kocamış çalışmalarına daha verimli devam edebilmek adına 2018 yılında kurduğu beslenme ve diyet ofisinde devam etmektedir. Sağlıklı beslenme ve uzun dönemde sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline dönüştürmeyi hedefleyen bir yaklaşım benimsemektedir.
Hasta
Rabia hanımla kızlarımın doğumundan sonra tanıştım ilgisi güler yüzü anlayışı ile 6 ayda 16 kilo verdim iyiki yollarımız kesismis
p.....
Senelerdir kilo vermeye çalışırım ama sonuç hep başarısızlık olmuştu kendisinden çok memnunum benim gibi zor kilo veren birine de kilo verdirmeyi başardı çok ilgili ve de sizi çok iyi dinliyor zaten muayene başında da bir dizi test istiyor herşeyinizi inceliyor ayrıca verdiği kendine özgü tarifler de çok lezzetli böyle bir süreçte de sizi yalnız bırakmıyor özenle takip ediyor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
f....n
Kilo verme sürecimde başka uzmanlardan da yardım almıştım ama verdiğim kiloların daha fazlasını alarak kilomu koruyamıyordum Rabia hanım sayesinde diyetten ziyade sağlıklı ve dengeli beslenme süreci nasıl olur verdiğimiz kiloları nasıl koruyabiliriz bunları öğrendim teşekkürler Rabia hanım
n....k
Rabia hanım gerçekten işinde çok uzman ve başarılı bir diyetisyen birçok diyetisyenle görüştüm fakat içerisinde bana tek yardımcı olan ve kilo vermemde emekleri çok büyüktür kendisine gönülden teşekkür ediyorum
se...m
Rabia hanım çok güler yüzlü ve çok ilgili bir insan ben gebelik sekeri sayesinde tanışmak fırsatımız oldu 4 haftada çok güzel sonuçlar aldım çok şükür şekerim düzene girdi ben çok memnun kaldım herkese tavsiyemdir bundan sonra Allah razı olsun Rabia hanımdan
n....
Kilo verme sürecimde birçok diyetisyenle görüştüm Rabia hanım genç yaşına rağmen çok başarılı bir diyetisyen sürdürülebilir sağlıklı beslenmeyi sayesinde öğrendim sağlıklı beslenmenin hem bedenime hemde ruhuma olumlu etkisini Rabia hanım sayesinde deneyimledim bu süreçte yanımda olduğu için teşekkür ederim. İhtiyacı olanlara tavsiye ediyorum.
z.....
Oğlumun harp okuluna gidebilmek için vermesi gereken 30 kg, benim de sürecin keyfine kapılmamla, sağlıklı beslenme için dönüm noktamız oldu. Aile boyu diyet, spor, motivasyon ile gereklilikler sağlanırken tüm sağlık verilerimizde kayda değer düzelme gözlendi. Oğlum 7 ayda 30kg vermekle kalmadı uyguladığı entegre program sayesinde fiziksel performans testlerinden de geçerek harbiyeli oldu. Rabia Nur KOCAMIŞ'a minnettarız. Bu arada ben de verdiğim 13 kg ve edindiğim sağlıklı beslenme kültürü ile bir yıldan fazladır formumu muhafaza ediyor olmamım hazzını yaşıyorum.
Rabia Hanım işini özveriyle yapan biri bana sıradan diyetler yerine nasıl sağlıklı beslenebileceğimi öğretti. Sayesinde çevremde herkesin fark edeceği kadar değişim yaşadım hayatıma sporu sokmamı sağladığı için de ayrıca minnettarım sağlıklı yaşama Rabia Hanımla adım atmak için bi an bile tereddütünüz olmasın
ö.....
Rabia Hanım ile uzun yıllardır görüşüyorum Kendisi mükemmel bir diyetisyen rahatsızlığımdan dolayı kullandığım ilaçlar yüzünden aldığım kilolar ile sayesinde sağlıklı bir şekilde tekrar verdim.Çok kibar ,naif bir kişiliği olması ayrı sağlıklı beslenmede ve bu süreçteki mativasyonu kesinlikle çok iyi
Çevremede tavsiye ettiğim tek diyetisyenim Rabia Nur Kocamış
g ...ö
Kilo vermek için gittim. Güler yüzü sevecen tavrı çok güzel. İşinde çok özverili.5 yaşında Oğlumla gidiyorum genelde sağlıklı beslenme konusunda onu da çok bilgilendirdi. Emeğinize sağlık
Rabia Nur Kocamış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Nur Kocamış, Diyetisyen. Size Rabia Nur Kocamış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Rabia Nur Kocamış adresi nerede?Rabia Nur Kocamış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Nur Kocamış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Nur Kocamış online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Nur Kocamış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Nur Kocamış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rabia Nur Kocamış hangi dilleri konuşuyor?Rabia Nur Kocamış ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Nur Kocamış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Nur Kocamış bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Nur Kocamış ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Nur Kocamış hakkında ne düşünüyor?Toplam 137 hasta / danışan, Rabia Nur Kocamış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler