Lisans eğitimim esnasında
MMPI ( MİNNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK ENVANTERİ)
EPBE (Ergenler İçin Psikolojik Bozukluklar Envanteri)
HCTI (Horney-Coolidge Üç Boyut Envanteri)
PBQ-S( Kişilik İnanç Ölçeği-Kısa Formu)
BIER CÜMLE TAMAMLAMA TESTİ BVAQ (Bermond-Vorst Alexithymia Questionnaire)
KSE (Kısa Semptom Envanteri)
EPQ (EYSENCK KİŞİLİK ENVANTERİ)
SCL-90 R ( BELİRTİ TARAMA TESTİ) BECK DEPRESYON ÖLÇEĞİ
STAI I-II (DURUMLUK- SÜREKLİ KAYGI ENVANTERİ)
BECK ANKSİYETE ÖLÇEĞİ
GOODENOUGH-HARRİS İNSAN RESMİ ÇİZME TESTİ
CATELL ZEKA TESTLERİ
KENT EGY ZEKA TESTİ
PORTEUS LABİRENTLERİ TESTİ
CATI KF ( COOLİDGE AXİS II INVENTORY) testlerinin eğitimlerini aldım.
Lisans eğitimim süresince psikolojinin farklı alanlarında konferans kongre ve söyleşilere katıldım.
* 2017-2018 - İsmek- işaret Dili kursu
* 2017-2018- İsmek- Osmanlıca Türkçesi Kursu
*11.02.2018 - TPÖÇG- I.PARADİGMALAR SEMPOZYUMU (Psikanalitik Paradigma ve Psikanaliz
Uygulamaları)
* 23.02.2018 - İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ KULÜBÜ- (Bilinç Beynimizin Neresinde?)
* 18.03.2018 - TPÖÇG- KİŞİLİK BOZUKLUKLARI I (Borderline Kişilik Bozukluğu)
* 24.03.2018 - İstanbul Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları- Nöropsikiyatri Sempozyumu
* 01.04.2018 - TPÖÇG- KİŞİLİK BOZUKLUKLARI SÖYLEŞİLERİ II (Obsesif Kompulsif Kişilik
Bozukluğu)
* 17.04.2018 - BUSİNESS SOCIETY- İZÜ GENÇ iŞ LİDERLERİ ZİRVESİ
* 02.11.2018-03.11.2018 - TOPLUM RUH SAĞLIĞI KONGRESİ
*02.05.2019-03.05.2019 - IX.BEYKENT PSİKOLOJİ GÜNLERİ (Terapi)
* ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ- İNTERNET İLE İLİŞKİLİ DAVRANIŞSAL BAĞIMLILIKLAR- 14.04.2021
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği-Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Eğitimi Eylül-Mart 2020
Dr.Pınar Cohen- Ölüm ve Yas terapisi Temmuz 2021
Psikoterapi Enstitüsü- Duygu Odaklı Çift Terapisi Temmuz 2021
Davranış Bilimleri Enstitüsü- Çözüm Odaklı Terapi Haziran 2021
a....u
Evliliğimizin sonuna geldiğimizi düşündüğüm bir nokta da Rabia hanım ile yollarımız kesişti.uzun süren görüşmeler sonunda evliliğimizin ikinci baharını yaşamaya başlıyoruz.Ayni zamanda kendime güvenmeyi ve değer vermeyi sayesinde tekrar hatırladım. Analizleri ve empatisi mükemmel bir psikolog.Rabbim ihtiyacı olan herkesi Rabia hocam gibi insanlarla yollarını kesiştirsin.
b....t
Rabia hanımla yaptığımız her seans, bana kendimi daha iyi tanımamı ve hayatımda olumlu değişiklikler yapmamı sağladı. Onunla çalışmaktan çok memnun kaldım.
h....g
Rabia hanım ile görüşmem ruhsal sıkıntılarımla baş edemediğim bir döneme denk geldi. kendisinden danışmanlık aldığım süreç boyunca gün be gün rahatladım. Artık yönetebiliyor ve yaşantıma pozitif yönde devam edebiliyorum kendisinden ve bana kazandırdıklarından oldukça memnunum
Daha önce de başka psikologlara gitmiştim ama devamlılık sağlayamamıştım fakat Rabia hocayla seanslarımız düzenli ve faydalı bir şekilde ilerledi. Zor zamanımda Rabia hocayla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum...
e....s
Ruhsal açıdan yaşadığım problemlerden dolayı başvurmuştum ilk günden bu zamana kadar çok yardımcı oldu. Yıllar boyunca yaşadığım problemleri aşmamda çok yardımcı oldu. Konuşması, problemlere yaklaşması, problemleri çözümlemesi hepsi çok iyiydi çok memnunum iyi ki de kendisiyle bu süreci geçirdim.
m....l
Çok naif ve çok bilgili kibar bir insan rabia hanım birlikte tüm sorunlarımızı çözdük teşekkür ediyorum kendisine bizim için deprem bölgesine gönlü olarak ilgilendi allah razı olsun rabbim incitmesin
Bilir kişiden tavsiyeler almak çok iyi geldi. rahatlamama fazlasıyla katkısı oldu.Rabia hanıma çok teşekkür ediyorum.
a...
Ablamın tavsiyesi ile ulaştım. Anksiyete için başvurdum. Çok iyi dinleyen ve cok guzel yardımcı olan bir uzman. Bana birkaç şeylere yenmeme yardımcı oldu. Çok cana yakın adeta bir arkadas gibi. Çok iyi bir dinleyici ve çok cana yakın. Tavsiye ediyorum.
g....)
Rabia Hanım'dan şu anlık memnunuz. Kendisiyle seanslarımız iyi gidiyor, ilerlemeler oldu. Rabia Hanım'a tavsiye üzerine oğlum için görüşme sağladık.7-8 seans danışmanlık hizmeti aldık ve devam ediyoruz. Çocuğumun okulda problemler vardı şimdi biraz daha iyi. Rabia Hanım sevimli, iyi, güzel hoş karşılayan birisi. Çocuğumda kendisiyle konuşmaktan memnun. Seanslarına severek, isteyerek gidiyor.
hu...s
Herkesle ilişkisi güzel biri. Çok iyi anlıyor yönlendirmeleri de çok güzel. Benim pandemide kaygılarım başladı şimdi daha iyiyim arada hala konuşuyoruz desteğini hiç esirgemedi
Rabia Saylık Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Saylık Sarı, Psikoloji. Size Rabia Saylık Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Rabia Saylık Sarı adresi nerede?Rabia Saylık Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mahallesi, Direkli Sokak No:1, Konya, Türkiye Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Saylık Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Saylık Sarı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Saylık Sarı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Saylık Sarı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rabia Saylık Sarı hangi dilleri konuşuyor?Rabia Saylık Sarı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Saylık Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Saylık Sarı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Saylık Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Rabia Saylık Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Saylık Sarı hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Saylık Sarı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar