Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ergoterapi Randevusu
Küçükhasbahçe Mah. Küçükhasbahçe Cad. No:3 Kat:4 D:15 Küçüker Hukuk Plaza, Antalya
Beckman Oral Motor Değerlendirme
Bilişsel Rehabilitasyon
DIR Floortime
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
OKUPASYONEL Ergoterapi, Aktivite ve Gelişim Akademisi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Psikiyatrik Rehabilitasyon
OKUPASYONEL Ergoterapi, Aktivite ve Gelişim Akademisi
Çalışmalarının yoğunlaştığı alanlar Okupasyonel Ergoterapi bünyesinde pediatride ergoterapi olup duyu bütünleme terapisi, günlük yaşam becerileri, davranış becerilerinin geliştirilmesi, duygusal becerilerin geliştirilmesi, bilişsel becerilerin geliştirilmesi, dikkat becerilerinin geliştirilmesi, dil becerilerinin geliştirilmesi, fiziksel becerilerin geliştirilmesi, sosyal becerilerin geliştirilmesi ve akademik becerilerin geliştirilmesi üzerinde sürdürülürken , psikiyatride ergoterapiyle ise aktif olarak yine Okupasyonel Ergoterapi binyesinde hizmet vermektedir.
Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölümü mezuniyetinin ardından “Bağımsız olmak isteyen herkes için ergoterapi...” felsefesi ile çıktığı yolda dezavantajlı bireyler başta olmak üzere bir sağlıkçı olarak yaş ve cinsiyet gözetmeksizin her bireyin hayatına anlamlı dokunmak üzere, halen mesleki haklar ve etik kuralları çerçevesince eğitimlerini ve çalışmalarını sürdürmektedir.
Alanında Şubat 2018 yılından bu yana sahip olduğu iş deneyimleri, köşe yazıları ve blog yazıları ile mesleğini toplumla buluşturma isteğini özenle devam ettirmektedir.
Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezindeki 2 yıllık deneyiminin ardından, Haziran 2020-2022 yıllarında İstanbul Sekoya Çocuk Merkezi’nde hizmet vermeye başlamış; ardından yaptığı il değişikliğinden sonra uzun süredir hayalini kurduğu Okupasyonel Ergoterapi, Aktivite ve Gelişim Akademisi’ni kurmuştur. Deneyimleri boyunca aile seminerleri vermiş ve ergoterapist rolüyle birçok eğitime davet edilerek konuşmacı olarak katılımcılarla buluşmuştur. Ergoterapinin bir bilim dalı olduğunu ve sadece duyu bütünleme müdahalesi içermediği bilgisi başta olmak üzere ergoterapi bakış açımızın gelişmesinde katkıda bulunmuş ve bulunmaya da meslek hayatı boyunca devam edebilmek için Türkiye Ergoterapi Derneği üyesi ve yönetim kurulu üyelerinden de birisi olarak halen görev yapmaktadır.
Demir, eğitim ve terapi sürecinden, tıbbi takibe, aile eğitimlerine, kreş desteğine ve ev düzenlemelerine kadar çocuğun hayatındaki her türlü noktaya erişen ve çocuğa çok yönlü bir destek hizmetini sunan Okupasyonel Ergoterapi’nin ergoterapisti olarak, Türkiye’de kaliteli bir gelişim merkezi haline gelmesi için büyük çaba vermektedir.
3Ay önce başladım.Ergo terapiye oğlumda önceden yapmadığı çok şeyleri şimdi daha rahat bir şekilde yapmaya başladı.Özellikle oyuncak toplamakta çok zorlaniyordu şimdi kendisi ben demeden yapmaya başladı.
d....)
Öğretmenimizden çok memnunuz. İyi ki kendisiyle karşılaşmışız. Oğlumun algısı çok iyi durumda. Eylül ayında seanslara başladık. İlk zamanlarda haftada 1 seans alıyorduk şimdi haftada 2 seans alıyoruz. Çocuğum elimi tutuyordu, pısırık çocuklar gibiydi kendisine özgüveni geldi. Öğretmenimize çok şey borçluyuz. Eskiden oturduğu yerden kalmıyor, kalem almıyordu şu anda biraz biraz bayağı ilerleme oldu.
y....)
Tuğçe Hocaya biz başlayalı 1 yıla yakın olacak. Kendisinden çok memnunuz. Çocuğum yürümeyi, konuşmayı bilmiyordu öğrendi. Dikkat odağımız yoktu, aştı. Tuğçe Hocanın yönlendirmesiyle gerekli takviyeler aldık. O kadar memnunuz ki hayatımıza dokunan en güzel el, en güzel şey. Tuğçe Hoca 10 numara 5 yıldız bir insan. Çok güler yüzlü ve sorunu olsa da asla yansıtmayan bir insan. Kızım artık kapı açılınca bile bir an önce açılsa da kendisine sarılayım diyor gülerek sarılmasını görseniz dünyalar sizin olur. Belirli seanslar alıyoruz kızım özlediği zaman Tuğçe'ye gidelim, oyun arkadaşı maymun var ona gidelim diyor. Boş günlerimizde bile sürekli oraya gitmek istiyor. Kendisi uzman, profesyonel birisi. Şu anda seansları çok dolu o kadar çok arkadaşım var ki görüşmek isteyen. Yorucu bir iş yapıyor seanslara alamadığı arkadaşlarım var inşallah ilerleyen zamanlarda bunları da değerlendirecek.
ra...a
Tugce hanım gerçekten çocuklarla iletişim olarak nasıl yaklasacagini ve nasıl kazanacağını çok iyi biliyor . Her seansta oğlumun korkularının üzerine giderek oyunlar oynaması beni çok mutlu ediyor . Iyiki sizi tanımışız ve sizinle devam ediyoruz
f....d
Merhaba, Tuğçe Hanim ile seanslara başlayalı tam 10 ay oldu.Oglum otizim.Oglumun dokunsal hassasiyetleri çok fazla idi. Ayrica konusmasi da kelimelerden ibaretti.Takintilari da bulunmaktaydi.oyun kurma ve sürdürmede de çok başarısızdi. İletişim kurmam annesi olarak beni de bazen zorliyordu. Bu on ayin sonunda hassasiyetleri yok denecek kadar azaldi. Takıntıları da cok az. Olanları da aninda nasil çözebilecegimizi öğrendik bu süreçte. Oglum herseyi anliyor artık. Kelimeler cumlelere dönüştü. çünkü Tugce hanim sürekli konuşuyor sadece etkinlik efekti kullanmiyor. Oyun kurup sürdürme becerilerimiz arti.Daha önce de ergoterapistimiz vardi. Ama hep efekt sesleri duyuyordum. Aile ici iletişimimiz de arttı. Ha bir de oglumuzun yeteneğini keşfetti.simdi bir de batari kursumuz var.yolculuk bizim icin uzun ama bu yolculukta isinin hakkını vererek sonuclara ulastiran uzmanlarla calismak biz anneleri yüreklendiriyor. yapılan gelişim testinde de coğu alanda yasitlarini yakaladı.
se...
Canımiz Tuğçe hanım ile 4 ay önce kesişti yolumuz ıyı ki de kesişti kızım otizmli nasıl davranicami nasıl iletişim kurmam gerektiği benimde katıldığım senalarda öğrendim doğru lari iletişim gözle görülür gelişti büyük kopma ve öfke nöbetleri en aza indirgedi seanslardan sonraki saatlerde o sakinlik ve iletişim sürekliliği devamı beni mutlu ediyor misal artık istemiyorsa hayir diyor ve tekli bazen cümle olarak isteklerini söylüyor iyikimiz Tuğçe hanım
y.....
Tuğçe hanıma Mayıs ayında başladık oğlumla olan iletişimi çok iyi işinde disiplinli,çözüm odaklı şuana kadar çok hızlı ilerledik motor planlama,duyusal hassasiyet, dil gelişimi ve günlük yaşamdaki yaşadığımız çoğu sorunu çözdük.seansa oğlumla birlikte katıldığım da iletişimlerini hayranlıkla izledim ve evde oğlumla olan iletişim de bize de rehber oldu yaptığımız yanlışları gördük ve daha sağlıkla iletişim kurmaya başladık iyi ki tanıdık iyi ki Tuğçe hanım
a....ç
Ergoterapi seansları alıyoruz Tuğçe hanımın kendisinden oğluma okadar iyi geldiki keşke daha önce kesfetseydim dediklerimizden . İlk basladigimizda oğlum oyun oynamak nedir bilmezdi yolda yürümek istemezdi gerçekten mucize gibi girdi hayatımıza şimdi oğlum onun emekleri sayesinde gayet iyi bir durumda kendisine çok teşekkür ediyorum herkese gönülden öneriyorum
al....
Oğlum için Dil Terapistimizin önerisi ve isteği üzerine Ergoterapistimiz Tuğçe hanım ile tanıştık. Oğlum dil konuşma geriliği ile birlikte bir çok konuda hassasiyetleri olan bir çocuktu. Tuğçe hanım ile oğlum çok iyi bir iletişim yakaladılar. Tuğçe hanım işinde başarılı ve çok titiz. Seans öncesinde tüm planlamalarını yapar, hazır bekler ve güler yüzle karşılar. Oğlumun Terapi sürecinde bir çok hassasiyeti bitti. Dürtüsel davranışları vardı genel olarak ortada kalktı-bitti. Kısacası davranışlarında çok olumlu değişimler gözledim. Ergoterapi ihtiyacı olan çocukların ebeveynlerine kesinlikle tavsiye ediyoruz. Kendisine; oğlumuzun terapi sürecinde, bize ve oğlumuza gösterdiği ilgi için teşekkür ediyoruz.
Hasta
Tuğçe hanımla 1 ay önce tanıştık. Tuğçe hanımın çocukla ilgili tespitleri çok yerindeydi. Çocuğun hassasiyetlerini anlaması, kızıma onu anladığını ve ona yardımcı olabileceğini, birlikte eğlenebileceklerini ifade etmesi sayesinde adaptasyonumuz çok hızlı oldu. Gözle görülür şekilde ilerleme kaydettiğimiz için çok memnunuz. Tuğçe hanıma tavsiyeleri ve emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Rabia Tuğçe Karaman Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Tuğçe Karaman Demir, Ergoterapi. Size Rabia Tuğçe Karaman Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, Normal Randevu, Ergoterapi Randevusu, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon.
Rabia Tuğçe Karaman Demir adresi nerede?Rabia Tuğçe Karaman Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükhasbahçe Mah. Küçükhasbahçe Cad. No:3 Kat:4 D:15 Küçüker Hukuk Plaza Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Tuğçe Karaman Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Tuğçe Karaman Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Tuğçe Karaman Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Tuğçe Karaman Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rabia Tuğçe Karaman Demir hangi dilleri konuşuyor?Rabia Tuğçe Karaman Demir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Tuğçe Karaman Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Tuğçe Karaman Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Tuğçe Karaman Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Rabia Tuğçe Karaman Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.