Yenidoğan mahalle demirkapı caddesi özaltın iş merkezi no 8 /40, Bayrampaşa, İstanbul
Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Dyt. Rabia Üçeler
Çapa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yetişkin diyabet klinik stajımı , Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde toplu beslenme kurum stajımı, İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yetişkin klinik stajımı, Özel Baypark Hastanesi'nde bariatrik cerrahi stajımı, Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde çocuk sağlığı klinik stajımı ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde toplu beslenme kurum ve yetişkin klinik stajımı tamamladım. Mezun olduktan sonra Beylikdüzü'nde ve Gaziosmanpaşa'da özel kliniklerde faaliyet gösterdim şuan aktif olarak B-Fit Kartaltepe Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi'nde kadın üyelerin beslenme programlarını düzenliyorum.
Rabia Üçeler Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkez'imde danışan kabulüne başladım.
m....t
İleri derecede kilo takıntısı olan biriyim. Gebelik sürecimde kilo kontrolümü sağlama konusunda ciddi anlamda stres yaşamaya başlamıştım ki sevgili Rabia Hanım ile tanıştım. Güler yüzü, motive edici davranışları, çok değerli tavsiyeleri ve rahatlatıcı sözleriyle kilo kaygısı yaşamadan gebelik süreci geçirmemi sağladı. Hayatımın en stresli olacağım dönemimde en az stres seviyesiyle süreci tamamlamamı sağladı. Çok minnettarım…
hü...
Çok çok güler yüzlü işinde başarılı bir diyetisyen harika sonuçlar 10günde 4kg yakın kilo verdim aç kalmadan …..herkese tavsiye ediyorum
Rabia hanım İyiki sizi tanıdım
ö....ö
Ara vermiştik şimdi tekrardan başladık Rabia hanım gerçekten naif ilgili alakalı hoş sohbeti ile randevu nasıl geçiyor anlamıyor insan aç bırakmadan bedeni yormadan size en uygun listeyi itina ile hazırlıyor iyi ki tanımışım bu süreci kendisinin de verdiği destek motivasyonla birlikte basaricaz
em...
KİLO VERME KONUSUNDA UZMAN,ÇOK ANLAYIŞLI VE ÇOK KİBAR BİR DİYETİSYEN.KİLO VERMEM DE HİÇ SORUN YADA ,SIKINTI YAŞAMADIM.SAĞLIKLI BESLENEREK,YİYEREK VE EĞLENEREK KİLO VERMEME YARDIMCI OLDU.RABİA HANIMLA TANIŞTIĞIMA ÇOK MUTLUYUM,ONA SONSUZ MİNNETTARIM.VE BENİM İYİKİİİİİ'LERİMDEN
ö.....
Kilo vermek için ulaştım Rabia Hanım'a. Geçen senede bir süre birlikte ilerlemiştik ve çok memnun kalmıştım. Şuandada yaklaşık 2 aydır devam ediyoruz. 8-9 kilo verdim. Özellikle andülasyon hizmeti için gidiyorum. Rabia Hanım danışanla konuşarak, günlük hayat standartıma uygun listeler hazırlıyor. Bu sayede zorlanmıyorum. Ayrıca çok güleyüzlü ve ilgili bir uzman. Danışana sıcakkanlı yaklaşıyor. Gün içindede ihtiyaç duyduğumda çok hızlı dönüş alıyorum.
Kilo problemim sebebiyle tavsiye üzerine gitmeye başladım Rabia Hanım'a. Yaklaşık 1,5 aydır devam ediyorum. 6-7 kilo verdim. Karşılıklı konuşarak listeler hazırlandığı için uygulamada zorluk çekmiyorum. Fikrimizi alarak ilerliyor. Rabia Hanım'ın yaklaşımı ilgisi çok güzel. Özellikle bunun için devam ediyorum. Enerjisi bana çok iyi geldi. Sıcakkanlı ve ilgili yaklaşıyor. Gün içinde birşey sorduğumdada hızlıca dönüş alabiliyorum. Çok memnunum.
ş.....
Tavsiye üzerine kilo verme amacıyla ulaştım Rabia Hanım'a.Yaklaşık 7 aydır devam ediyorum ve 20 kilo verdim. Rabia Hanım çok başarılı bir uzman. Danışanın sevmediği ürünleri listeye yazarak süreci zorlaştırmıyor. Örneğin ben yulaf sevmiyorum ve hiç yulaf yazmadı. Çok güleryüzlü ve çok motive edici yaklaşıyor. Moralimin çok düştüğü zamanlar oldu. Bu zamanlarda bana hep destek oldu. Gün içerisinde birşey danışmam gerektiğindede dönüş alıyorum.
ö....ş
Bence çok iyi bı diyetisyen verdiği yemek listesi insanı aciktirmiyor sayesinde bı haftada acikmadan 3.5- 4 kilo.araliginda verdim
f.....
Rabia Hanım ile ikinci randevumdu. Kendisi oldukça pozitif ve güleryüzlü. Beni gayet güzel dinledi ve en önemlisi benim fikirlerimi alarak listemi hazırladı. Ayrıca tam randevu saatimde görüşmeye aldı bekletmedi. Çok az kg vermeme rağmen motivasyonumu asla düşürmedi aksine yükseltti. Kilo konusunda problem yaşıyorsanız kendisine gitmenizi tavsiye ederim.
fa...
Mükemmel bir insan işini severek yapıyor sevmediğim hiç bir ürünü zorlamıyor çok ilgili Herzaman yanımızda takıldığımız zaten hemen cvp veriyor 4 5 ayda yaklaşık 20 kilo verdim ve hiç zorlanmadım hocamın emeği büyük
Rabia Üçeler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Üçeler, Diyetisyen. Size Rabia Üçeler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Randevu, Online Diyet, Online Danışmanlık.
Rabia Üçeler adresi nerede?Rabia Üçeler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan mahalle demirkapı caddesi özaltın iş merkezi no 8 /40 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Üçeler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Üçeler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Üçeler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Üçeler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rabia Üçeler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Üçeler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Üçeler hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Rabia Üçeler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler