Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Yas Terapisi
Şema Terapi
m...
Sınav dönemi stresimi kontrol edebilmek için bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Gerçekten uzun olmasa da çok aşırı bir süreçti. Önce beni tanıyıp rahatlatıp stresimle başa çıkabileceğim en iyi yöntemi seçti. Sayesinde gerçekten iyi yerlere geldim. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Siz ona karşı dürüst olursanız kesinlikle sizin için en iyi çözümü sunacaktır.
a...
Arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Korkularım nedeniyle onunla görüşmek istedim. Şu an korkularım kalmadı. Onun sayesinde artık rahat uyuyabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Sınav kaygısı nedeniyle kendisiyle görüştüm. Terapi sürecimiz sona erdi. Çok memnunum, çevreme tavsiye ederim.
r...
Aile içi sorunlarımdan dolayı arkadaşımın tavsiyesiyle Rabia Hanıma ulaştım. Terapi sürecimizde aile içi sorunlarımla ilgili farkındalık seviyemi arttırdım. Bakış açımı değiştirmemi sağladı. Artık yaşadığım olayların altında yatan ihtiyaçlarımı daha iyi anlıyorum. Herkese tavsiye ederim.
s...
Rabia Hanım'a arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Online olarak süreci yönettik. Kronik rahatsızlığımın tetiklediği ruhsal sıkıntılarımdan dolayı başvurdum. Kendisi alanında bilgi ve birikim olarak donanımlı ve ilgili olmasıyla benim için süreci çok kolaylaştırdı. Onun sayesinde sorunlarımla başa çıkmayı öğrendim. İhtiyacı olan arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ve etmeye de devam ederim.
b...
Rabia Hanıma internet üzerinden ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Seanslar güzel gidiyor, kendisine devamlı gitmeyi düşünüyorum, çok memnunum. Tavsiye ederim.
s...
Rabia hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Görüşmemizden sonra kendimi artık daha iyi hissetmeye, mental olarak olumlu anlamda gelişmeye ve artık daha özgüvenli hissetmeye başladığımı söyleyebilirim. Çevremdeki kişilere ihtiyaç duyduğu takdirde Rabia hanımı tavsiye ederim.
Rabia Yaşar Akgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Yaşar Akgül, Psikoloji. Size Rabia Yaşar Akgül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Fobilerden Kurtulmak, Bütüncül Psikoterapi, Online Terapi, Şema Terapi.
Rabia Yaşar Akgül adresi nerede?Rabia Yaşar Akgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Yaşar Akgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rabia Yaşar Akgül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rabia Yaşar Akgül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Yaşar Akgül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rabia Yaşar Akgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Yaşar Akgül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Yaşar Akgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Rabia Yaşar Akgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Yaşar Akgül hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Yaşar Akgül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.