Uşak

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Online Terapi +1 daha fazla

Psk Rabia Yaşar Akgül

2023 yılında Gümüşhane Üniversitesi’nden mezun oldum. Temel düzeyde Bilişsel Davranışçı Terapi,Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme (EMDR) ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini tamamladım. Terapi sürecinde eklektik bir yaklaşım izleyerek, danışanlarımın ihtiyaçlarına göre farklı teknikleri kullanıyorum. Seanslar ortalama 45-50 dakika sürmektedir ve her seans danışanın ihtiyaçlarına göre yapılandırılmaktadır. İlk seansta ise danışanla birlikte terapi süreci planlanır; ihtiyaçlar belirlenir, hedefler netleştirilir ve güvenli bir ilişki kurulması amaçlanır. Amacım, danışanlarımın duygusal ihtiyaçlarına yönelik derin bir anlayış geliştirip, onları yaşamın zorluklarında desteklemek.

Röportaj

Sınav dönemi stresimi kontrol edebilmek için bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Gerçekten uzun olmasa da çok aşırı bir süreçti. Önce beni tanıyıp rahatlatıp stresimle başa çıkabileceğim en iyi yöntemi seçti. Sayesinde gerçekten iyi yerlere geldim. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Siz ona karşı dürüst olursanız kesinlikle sizin için en iyi çözümü sunacaktır.

Arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Korkularım nedeniyle onunla görüşmek istedim. Şu an korkularım kalmadı. Onun sayesinde artık rahat uyuyabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Sınav kaygısı nedeniyle kendisiyle görüştüm. Terapi sürecimiz sona erdi. Çok memnunum, çevreme tavsiye ederim.

R

Aile içi sorunlarımdan dolayı arkadaşımın tavsiyesiyle Rabia Hanıma ulaştım. Terapi sürecimizde aile içi sorunlarımla ilgili farkındalık seviyemi arttırdım. Bakış açımı değiştirmemi sağladı. Artık yaşadığım olayların altında yatan ihtiyaçlarımı daha iyi anlıyorum. Herkese tavsiye ederim.

Rabia Hanım'a arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Online olarak süreci yönettik. Kronik rahatsızlığımın tetiklediği ruhsal sıkıntılarımdan dolayı başvurdum. Kendisi alanında bilgi ve birikim olarak donanımlı ve ilgili olmasıyla benim için süreci çok kolaylaştırdı. Onun sayesinde sorunlarımla başa çıkmayı öğrendim. İhtiyacı olan arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ve etmeye de devam ederim.

Rabia Hanıma internet üzerinden ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Seanslar güzel gidiyor, kendisine devamlı gitmeyi düşünüyorum, çok memnunum. Tavsiye ederim.

Rabia hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Görüşmemizden sonra kendimi artık daha iyi hissetmeye, mental olarak olumlu anlamda gelişmeye ve artık daha özgüvenli hissetmeye başladığımı söyleyebilirim. Çevremdeki kişilere ihtiyaç duyduğu takdirde Rabia hanımı tavsiye ederim.