Op.Dr. Rabia YILDIRIM AKBAŞ, İstanbul'da Beylidüzü'nde kendi özel kliniğinde hasta kabul ediyor.
Adnan Kahveci, Alemdağ Cd. Centro A Blok No:2/1 Kat:3 Daire:22, 34528 Beylikdüzü/İstanbul, Beylikdüzü, İstanbul
Adnan Kahveci, Alemdağ Cd. Centro A Blok No:2/1 Kat:3 Daire:22, 34528 Beylikdüzü/İstanbul, İstanbul
Op. Dr. Rabia Yıldırım Akbaş
sa...8
Rabia hanim gercekten cok iyi guler yuzlu sicak kanli diger doktorlar gibi isini hafife alan biri degil bence mukemmel bir doktor. Ben herkese tavsiye ediyorum ve ona minnettarim bebegimi ve beni kurtardi minik oglumu dunyaya getirdi 2gun boyunca bizimle ugrasti cok tesekkur ediyorum kesinlikle gercek bir doktor diyebilirim...
mi...r
Güleryüzüyle pozitifliğiyle hamilelik endişelerimi ortadan kaldıran ,ilk gebeliğimde kürtaj haberinde benmle üzülen ve operasyonuma espiriyle gelip gülerek beni bayıltmasıyla samimiyetine güvendiğim harika bir doktor..inşallah hamileliğim sorunsuz devam eder ve doğumuma girmeside nasip olur..herkese yürekten tavsiye ederim
mi...r
mükemmel bir doktor güler yüzlü cana yakın çok memnun kaldım. herkeze tavsiye ediyorum. sağlıklı günler dilerim.
me....
Rabbia hanım kişilik olarak ve mesleki olarak gerçekten mükemmel bir insan . genelde doktorlara olan ön yargimi kirdi gerçekten çok ilgili,samimi,hosgorulu,kibar vs vs .. ilk gebeligim ve endiselerim çok fazlaydı Rabbia hocama gitmeden farklı bi kaç hast. ve doktorlara gittim ama hepsi ya çok kaba yada ilgisizdi rabia hocam bambaska ve bi kızım olacak ins ismini rabia koyacağız.. ;) tavsiye üzerine gittim ve herkesede tavsiye ederim ve edicem ...
ha...e
gercekten sonderece sicak ilgili samimi ve veren bir doktor...cok begeniyorum her yanina gittigimde huzur buluyorum endiselerim gidiyor bana gore alaninda cokta basarili tavsiye edebilecegim bi dr.sonsuz tesekkurler rabia hanima....
nu...l
doktorumu yakınlarıma tavsıye edrım cunku sıcak kanlı olmasından dolayı ama benım de bılmedıgım merak ettıgımm konu normal dogum nasıl yaptırıyor:)ilk hamileliğimden olsa gerek cok korkuyorumm ama farklı bır güven duygusu hıssettırdı doktorum bana...
es...z
rabia hoca mükemmel bir doktor. kesinlikle tavsiye ederim.
Rabia Yıldırım Akbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Yıldırım Akbaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Rabia Yıldırım Akbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Rabia Yıldırım Akbaş adresi nerede?Rabia Yıldırım Akbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci, Alemdağ Cd. Centro A Blok No:2/1 Kat:3 Daire:22, 34528 Beylikdüzü/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Yıldırım Akbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Yıldırım Akbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Yıldırım Akbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Yıldırım Akbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rabia Yıldırım Akbaş hangi dilleri konuşuyor?Rabia Yıldırım Akbaş ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Yıldırım Akbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Yıldırım Akbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Yıldırım Akbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Rabia Yıldırım Akbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Yıldırım Akbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Yıldırım Akbaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları