Radyoloji, Kumlu, Hatay
Medicana Çamlıca Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Hastanesi
Özel Egemed Söke Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke • Harita
Özel Egemed Söke Hastanesi
Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaOsman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:38, Gebze • Harita
Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi
Batı Mahallesi, Susam Sk. No:8, 34890 Pendik/İstanbul, İstanbul • Harita
Halil Mesut Muayenehanesi
Özel Metrolife Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaŞenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Millet Caddesi Seyrankaya Apartmanı No:71 Kat:1, Fatih • Harita
Hekimoğlu Görüntüleme Merkezi
Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır • Harita
Memorial Dicle Hastanesi
Usta 1071 Çukurambar – Kızılırmak Mh. 1443. Cd. No:25 B Blok Kat:12 D:90, Ankara • Harita
Doc Dr Ali Ipek
Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Memorial Ataşehir Hastanesi
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMerkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Bilgi Hastanesi