Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Güvenevler 20. cadde No:48, Mersin
Özel Mersin Forum Yaşam Hastanesi
Güvenevler 20. cadde No:48, Mersin
Özel Mersin Forum Yaşam Hastanesi
sa...t
Doktor bey e 2023 yılında gitmiştim muayene sürecinden tedavi sürecime kadar her detayıyla ilgilendi ses teli kanseri olduğumu muayene esnasında söyledi yılların bilgi ve tecrübe birikimiyle hastalığımla ilgili önemli teşhisler koydu ameliyat önerdi Şanlıurfa daki hastane şartları bu ameliyat süreci ve sonrası için uygun olmadığından beni hocasına yönlendirdi Şanlıurfa için bulunmaz bir kbb uzmanı varlığına minnet duyduğumu iletmek isterimAllah herkesi böyle işini severek ve hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın kbb için güvenebileceğiniz tek doktor Rafet Keleş
se...n
Rafet bey çok eski bir doktorumuz. Yeni yerinde onu, ziyaret edip oğlumuzu muayene imkanı bulduk. O ve eşi o kadar içten, hastalarına karşı saygılı ve iyiler ki.. Rafet hocamın bilgisi ve deneyimi zaten tartışılmaz keşke her doktor onun gibi olsa. Oğlumuzun kulağında çökme vardı ve ayrıntılı bir şekilde ne yapmamız gerektiğini ve ileriki süreci bizlere anlattı. İyiki siz
ah...k
Bademcik ameklyatimi yapmistu Rafet hoca çok ilgilendi ılık su bile icemiyordum şu an çok iyiyim idealimdeki doktor herkese tavslye ediyorum.1 la
Rafet hocaya 1 yıl önce burun estetiği ameliyatı oldum ama çok pişmanım çünkü burnumda herhangi bir düzelme olmadı bunu her muayeneye gittiğimde dile getirmeme rağmen ilgi alaka göremedim sürekli gecistirildim
a....y
Şanlıurfa'da öğretmenlik yaptığım süre zarfinda kreşe giden çocuğumun sık sık rahatsızlanması sebebiyle birçok kez cocuk doktoruna gitmeme rağmen çocuğumda var olan sıkıntıyı (alerjik rinit) sadece Rafet bey söylemişti. Uyguladığı tedavi ile cocugumda büyük bir rahatlama yasamistik. Aradan iki sene gecti ve artik İstanbul'dayım yine ayni sıkıntılar başladı. Yine birçok cocuk doktoruna gittik ve Rafet hocamin teshis ve tedavisini anlattigim bir doktor ayni tedaviye basladi ve tebrik etti kendisini. Kendisi mukemmel bir doktor . Allah razı olsun.
g....k
Ses kısıklığı şikayetiyle gittim ancak rahatsızlığımın sebebi ya da tedavisi hakkında bilgi alamadım. Hasta ile iletişiminden, Muayene yapılan ortamın hijyeninden memnun kalmadım. Sorduğum sorulara yeterli cevap alamadım.
tu...k
tavsiye üzerine gitmiştim bende tanı koyma ve tedavi konusunda çok başarılı bir doktor tavsiye ederim
kı...
Rafet bey kulak burun Boğaz alanının yanı sıra burun estetiği konusunda da çok başırılı bir doktor Şanlıurfa da tavsiye edebileceğim tek kbb uzmanı diyebilirim.2 yıl önce ablamın burun estetiğini yapmıştı ve kesinlikle sonuç harikaydı önceki burnu yapay burnu gibi duruyormuş Rafet bey in ameliyatı yapmasından sonra doğal bi görüntü ortaya çıktı. Bence burun estetiği için kbb uzmanı Rafet beye gidilmeli çünkü dış görünüme Önem verdiği kadar burnun iç yapısına da Önem veriyo enazından ameliyat sonrasında olabilecek herhangi bi hasar durumunda tekrar ameliyat olma şansı kalıyo hastaya . Rafet beye hizmetinden dolayı cooook teşekkür eder mesleğinde başarılarının Devamını dilerim.
es...a
öncelikle şanlıurfalı bir vatandaş olarak şanlıurfa halkı çok şanslı çünkü işinin bu kadar yoğunluğu arasında kendine zaman ayırmayarak profesyonelce çalışan ve tüm hastalarına özenle davrarnan bir doktor bugün bir haftadır kızım ameliyat oldu.ALLAH ıma çok şükür başarılı geçti agrısı devam ediyor ama daha yeni sadece hastanenin en yoğun doktoru olarak bu yoğunlukta hastalarına olan özeni samimiyeti ve başarıları için sonsuz saygılarrr uzmanlık alanı bence az olur o bir profesor
hi...r
kulagımdan rahatsızdım ben urfada ankarada diyarbakırda hangi doktora gittiysem bana ameleyat dedi. kuzenim aracılgı ile rafet hocanın yanına gittim 2 hafta içinde ilac tedavisi ile kendime geldim ve iğlestim. kesinlikle bu doktoru tavsiye ediyorum es ve dostlrımıda hepona yönlendiriyorum.
Rafet Keleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rafet Keleş, Kulak Burun Boğaz. Size Rafet Keleş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu.
Rafet Keleş adresi nerede?Rafet Keleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler 20. cadde No:48 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rafet Keleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rafet Keleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rafet Keleş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rafet Keleş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rafet Keleş hangi dilleri konuşuyor?Rafet Keleş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Rafet Keleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rafet Keleş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rafet Keleş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Rafet Keleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rafet Keleş hangi sigortaları kabul ediyor?Rafet Keleş, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Rafet Keleş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları