mr...t
hocamızdan ALLAH razı olsun 19 ekim 2021 de mudanya devlet hastanesinde annem safrakesesi amelyatı oldu üstelik iltahap olmuş safra ALLAH razı olsun tekrar işini gücünü rast getirsin
Ben Gülşen Demirtaş 2Mayıs Çarşamba günü safrakesesi ameliyatı oldum. Doktorum Rafet Sağlık Bey’e çok teşekkür ederim. Gerçekten yorumlardakinden daha fazla mükemmel bir doktor. Hastalarıyla diyaloğu ayrı bir güzel. Çok memnun kaldık. Allah uzun ömürler versin. Şükranlarımı sunarım.
mi...r
Gece konustuk sabah6bucukta gel ameliyatini ol dedi. Aynende oldum yatiyorum gayet saygili terbiyeli bir hoca
si...l
rafet bey öncelikle kişiligiyle, insanlıgıyla , beyfendiligiyle,yardımseverliğiyle , istanbuldaki devlet hastanesi doktorları arasında ılk arasında oldugunu söylemem gerekiyor. Bence o daha güzel yerleri hak ediyor elindeki imkanları sonuna kadar ve en iyi kullanan bir hekim ona ailecek minnettarız.. yardımları ve özverisi için ona buradan tekrar teşekkür ediyorum....
be...n
DR:Rafet Bey'in uyguladığı tedavilerden memnun kaldım.Kendisi guatr ve sol memedeki kitle operasyonlarını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.Dr Rafet Beyi konu ile ilgili rahasızlığı olanlara tavsiye ederim.Güvenilir bir cerrahtır.Ameliyat sonrasındada hiç bir sorun yaşamadım.
Rafet Sağlık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rafet Sağlık, Genel Cerrahi.
Rafet Sağlık adresi nerede?Rafet Sağlık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınpınar Mahallesi Sarı Caddesi No:2 Mudanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rafet Sağlık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rafet Sağlık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rafet Sağlık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rafet Sağlık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rafet Sağlık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rafet Sağlık hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Rafet Sağlık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.