Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik
nu...n
Ben haner hocanın hastasıyım 14 yıldır tedavi görüyorum benim bana en iyi ilaç tedavi uyguluyor ben menmunum
se...n
on yıldır sayın haner direskenelinin romotait hastasıyım .onun sayesinde koyduğu teşhis ve tedavileri ilehastalığımda olumsuz bir gelişme olmadı .gönül rahatlğı ile herkese tavsiye ediyorum. ancak bakanlıgın bazı uygulamarı nedenile 2 yıldr doktoruma ulaşamıyorum .hocam iyi ki varsınız.......
he...i
hanerbey mükemmel doktor.reyno oldum verdiğiilaçlar sayesinde 3yıldır atak geçirmedim.yanlız ağrılar oluyor.özellikle ayaklarım.cok fazla yürüyemiyorum
pe...m
Beni kortizon bağımlılığından ve dayanılmaz ağrılarımdan kurtardı. Sadece doktor olarak değil, kişisel olarak da mükemmel bir insan. Şükran borçluyum. Teşekkür ederim.
ay...n
Bir başka doktorumun önerisi üzerine Haner beye başvurdum.Benimle çok ilgilendi. Hastalığımı tam olarak belirledi. İlaç tedavisine başladı. İyi gidiyordu ancak çalıştığım için ilaçlarımı zamanında kullanamadım. Bu durumda istenilen sonucu tabiki alamadım. Doktoruma da epey bir zamandır gitmiyorum. Artık çalışmıyorum. Şimdi gideceğim ve doktorumun söyleyeceği şekilde ilaçlarımı kullanacağım. Haner hocadan çok memnun olduğumu ifade etmek isterim.
bu...r
12 yıldır hastasıyım, 6 ay diğer doktorları dolaştıktan sonra teşhis koydu ve o zamandan beri takip ediyor. Yalnız kendi konusunda değil genel olarak çok bilgili, yaklaşımı mükemmel, hastalık ve tedaviyi net ve açık anlatıyor.
Rafi Haner Direskeneli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rafi Haner Direskeneli, Romatoloji, İç Hastalıkları.
Rafi Haner Direskeneli adresi nerede?Rafi Haner Direskeneli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rafi Haner Direskeneli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rafi Haner Direskeneli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rafi Haner Direskeneli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rafi Haner Direskeneli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rafi Haner Direskeneli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rafi Haner Direskeneli hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Rafi Haner Direskeneli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.