ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Deneyimsel Oyun Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dikkat Testleri
Sembol Psikolojik Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eğitim Danışmanlığı
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Sembol Psikolojik Danışmanlık
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çözüm Odaklı Terapi
Özsaygı ve Öz Sevgi Atölyesi
Öğrenci Koçluğu
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Sembol Psikolojik Danışmanlık
Deneyimsel Oyun Terapisi Uygulayıcısı olan Rafiye Dağistan ,Ankara' da Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezinde terapistlik faaliyetlerine devam etmekte çocuk,genç yetişkin(ergen),yetişkin ve ebeveyn danışmanlığı yapmaktadır.Eğitim alanında kreş ve okul öncesi kurumlarına pedagojik destek,önleyici rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermektedir.Çocuklarla dikkat ve algı güçlendirme programları uygulamaktadır.
Oglumun birden baslayan konusma probleminden dolayı Rafiye hocama ulaştık. Kısa zamanda oğlumla bağ kurdular. Rafiye hocanın oğlumla iletişimi çok iyi. Oğlumun en yakın oyun arkadaşı oldu. Cok kısa bir zamanda güven sağlayarak anne baba olarak bizi rahatlattı.
z.....
Rafiye hanım samimi, güler yüzlü ve son derece ilgili tutumları ile iki kızımın da kısa sürede sevgisini ve güvenini kadandı.Bir ayı geçti tanışmamız, 11 ve 13 yaşlarında iki kızımında tırnak yeme,ön ergenlik ve sınav kaygısı konularında desteğe ihtiyacının olduğu bir dönemde Rafiye hanım ile tanışmamız büyük bir şans oldu. Şimdilik herşey iyi gidiyor, kızlarım koşarak seansa giriyor uzun vade de iyi sonuçlar alacağımıza inancım tam
bu...h
15 yaşındaki oğlum için ulaştım kendisine ve iyiki ulaşmışım, güler yüzü,ergenle iletişimi okadar iyiki çok mutlu ayrıldı oğlum. Bize şimdiden çok iyi geldiniz
b ...
Rafiye hocadan 14 yaşında liseye yeni geçen kızımız için ergenlikte zorlanmalar yaşamaya başladığımız için sene başında destek almaya başladık.Aile içi ilişkilerimizde ve çocuğumuza karşı iletişimimiz hakkında eşimle farkındalıklarımız arttı . Kızımız kendisini çok sevmekte ve her hafta düzenli olarak seanslarımıza devam ediyoruz. Ergenlik sürecini daha yumuşak ve şefkatle geçirmemizi sağladığı için mutluyuz. Kızımızın büyüme sürecinde bizim ve ailemizin yanında olduğu için şanslıyız.
t.....
Rafiye hanımdan 9 yaşında çocuğum için dikkat ve algı konusunda destek aldık. Derslerimiz de zorlanmalar yaşıyorduk ve odaklanma sorunu vardı oğlumun.Uyguladığı dikkat programları sayesinde artık oğlumun daha dikkatle ders yaptığını , algısının ve odaklanmasının arttığının çok net farkındayız. Düzenli olarak seanslarımıza devam ediyoruz.
n....y
Rafiye ablayla tanışmamız yaklaşık 5 ay önce oldu .kendisine kaygı problerimden dolayı başvurmuştuk .kendisi gerçekten işinde çok iyi bir psikolog ve aramızdaki bağıda her zaman güçlü tutuyor .kaygılarımı en az seviyeye indirmeyi başardı. doğru psikologu bulduğum için çok şanslıyım
er...k
Öncelikle Atatürk'ün saygı değer atamızın güzel bir kelimesi aklımdan çıkmaz EBNİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN cümlesi
Rafiye hocamla 28 temmuzda 2021 de bir görüşme sağladık oncelikle çocuğumuzun sorunları ile gittik ve sonrası boşanma aşamasında olduğum eşimle gittik ve bize seanslarında okadar yardımcı oldu ki ayrıca samimi olarak bizim ayrılık sürecinde olan evliliğinizi kurtardı sonsuz teşekkürler hocam gidilmesi gereken tek yer burası hayatım değişti hayata bakış açım değişti eşimle olan sorunlarım nokta bir tane kalmadı çocuğum iyileşti daha neler saysam azdır rafiye hocam size sonsuz teşekkür ederim ayrıca seanslarimizdan sonrada ailece olarak devamlı arayıp soran bir insan cidden hocam iyiki varsıniz
İlk okula giden oğlum her gittiği okulda öfke patlamaları yaşıyordu. Çok çaresizdik. Okul yönetimi, sınıf ortamı ile sorunlar yaşıyorduk. Rafiye hocam ile tanıştık. Oğlumla çok sıcak bir ilişki geliştirdi. Düzenli görüşmelerimizle zamanla oğlumdaki değişimi ben dahil çevremizdeki herkes fark etmeye başladı.Artık okulda yaşadığımız zorluklar yok denecek kadar azaldı. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Rafiye hanımla boşanma sürecimizde tanıştık . Önce ebeveyn olarak bizimle görüşme sağladı ,boşanma öncesi ve sonraki süreçle ilgili bize yol haritası sundu. Bu sayede sağlıklı ve iyi iletişimle çok az hasarla bir boşanma gerçekleştirdik. Kendisine bu konuda ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdide kızımızla oyun terapisi seanslarına devam ediyoruz. İyiki yollarımız bu süreçte kesişti dediğimiz hem dost hem ailemizden birisi oldu kendisi. Bu süreçte ailemize ve çocuğumuza olan desteği ve samimiyeti için minnettarız.
as...a
12. Sınıfım sınav stresinden dolayı gitmiştim. Benimle gayet güzel ilgilendi ster yapmamam için birebir görüşmeler yaptık. Kendimi onun yanında gayet güvende ve rahat hissediyordum. Evde stres yapmamam için bazı tedavi yöntemlerini yapmamı söyledi. Bende uyguladım ve kendimi biraz daha rahat hissettim. Kendisinden gayet memnunum herkese tavsiye ederim.
Rafiye Dağistan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rafiye Dağistan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Rafiye Dağistan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Ağaç Testi, Online Danışmanlık, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri.
Rafiye Dağistan adresi nerede?Rafiye Dağistan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızevler Mahallesi Turan Güneş Bulvarı No: 50/7 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rafiye Dağistan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rafiye Dağistan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rafiye Dağistan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rafiye Dağistan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Rafiye Dağistan hangi dilleri konuşuyor?Rafiye Dağistan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rafiye Dağistan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rafiye Dağistan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rafiye Dağistan hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Rafiye Dağistan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rafiye Dağistan hangi sigortaları kabul ediyor?Rafiye Dağistan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.