Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
os...l
Çocuğumun öksürüğü için abdul Ragıp akansel hocama getirdim.uyguladigi tedavi olsun hastasına olan yaklaşımı çok değerli.çok memnun kaldık.
m....b
Oğlumun rutin takipleri konusunda bizlere çok yardımcı oldu, güvenilir bir şekilde işini yaptığını dülşünüyorum. Gayet ilgili bir doktor olup verdiği bilgilendirmeler için kısa notları size sunması yeni anneler için çok kolaylık sağlıyor.
ze...z
Ben yıllardır kızımı götürüyorum meslegini 4 /4 luk yapan devlet hastanelerinde el üstünde tutulacak doktorlardan birisi Ragıp hocamın ilgi ve alakasina tşk ederim evladınizi gözü kapalı goturebilirsiniz harika bir uzman iyiki varsınız hocam emeginize sağlık keşke bütün hekimler sizin gibi olsa
me...n
Gerçekten mesleğini hakkıyla icra eden bir doktor Abdurragıp bey. İstanbul'da oturuyorum , her ankara ziyaretinde mutlaka çocuklarımı rutin kontrole götürüyorum. Her konuda çok güzel bilgilendirip aydınlatıyor hastalarını. Böyle titiz şekilde çalıştığı için çok teşekkür ederiz kendisine
.....
Büşra BEKMEZCİ ~~~ merhabalar Ankara’da birçok doktor dolaştık en son buradaki yorumlara bakarak 10 aylık kızımı Ragıp beye götürdüm açıkcası fazla birşey beklemiyordum ama İnan’ın çok şaşırdım kendim de sağlıkçıyım devlet hastanesinde böyle ilgili işini seven mesleğini dört dörtlük yapan sorduğum soruya itinayla cevap veren açıklayan yardımcı olan doktor u ilk defa gördüm . Allah razı olsun . Kesinlikle tavsiye ederim .
öz...n
1 yıldır kızımın takiplerini yapmakta. Beni çocugumla ilgili çok güzel bilgilendiriyor. Devlet hastanelerine olan önyargımı kırdığı için, işini severek yaptığını bize yansıttığı için canı gönülden teşekkür ederim. Iyı ki böyle bir doktorumuz var!
ay...r
Bebeğim 2 aylık ve özel bir hastanede doğum yaptım. Arkadaşım hocamızı tavsiye etti ve takiplerimize kalça ultrasonumuzla beraber başladık. Kendisinden gerçekten anlatıldığı kadar memnun kaldım. randevuları biraz doluymuş ama takiplerimize devam edeceğiz
mi...k
Hocamız çok ilgili ve insani yönü ağır basan bir insan.. 2 çocuğumunda takibini yapıyor ve çok memnunuz.. Dikmende sürekli gittiğim eczacımızda hasta yakınlarının kendisinden çok memnun kaldıklarını ifade ettiğini söyledi..
be...n
Yoğun bakım sürecimizde gerçekten evladımızın sağlığı için elinden geleni yaptı.. Sıkıntılı anlarımızda kendisinin samimiyetle çalıştığını görmek bizlere moral oldu.. Doktor beye Meslek hayatında başarılar diliyorum..
öz...m
Kendisini yenidoğan polikliniğinde bebeğimizin ilk muayenesi dolayısıyla tanıma fırsatı buldum. Muayene ve yönlendirmeleri neticesinde gayet donanımlı ve başarılı bir hekim olduğu kanatindeyim.. Meslek hayatında başarılar diliyorum ...
Ragıp Akansel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ragıp Akansel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ragıp Akansel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, X-Ray, Çocuk Gelişim Testi, Fototerapi, Yenidoğan Takibi, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Apgar Skoru, Hemaferez, Enjeksiyon Iv.
Ragıp Akansel adresi nerede?Ragıp Akansel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikmen Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ragıp Akansel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ragıp Akansel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ragıp Akansel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ragıp Akansel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ragıp Akansel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ragıp Akansel hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ragıp Akansel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla