Doğum Kontrol
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Sezeryan Doğum
t....o
Esminin sezeryan doğumunu gerçekleştirdi kan suladirici kullandığınız için doğum çok zordu.
Doğum sonrası esminin kanaması durmadı ve atoni geçirdi.o sıra odamıza tekrar gelen rahime hanım hemen ameliyata aldı.ve uzun süren operasyonla eşimi tekrar bana ve oğluma bağladı.ona bu teşekkürlerimi buradan tekrardan iletiyorum. kesinlikle güvenilir ve Bilgili bir doktor
2 yıl önce tanıştım doktor hanımla. Allah razı olsun ondan. Çok cana yakın, güleryüzlü, anlayışlı, işini severek yapan, hastasını detaylı bir şekilde bilgilendiren çok iyi bir doktor. 2 yıl önce polipten dolayı histeroskopi operasyonu geçirdim, eğer doktorum beni detaylı bilgilendirmeseydi belkide çocuğum olmayacak, gebeliklerim düşükle sonlanacaktı. Sayesinde histeroskopiden 3 ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı bir şekilde normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim. Gebeliğin başından sonuna kadar doktorumuz detaylı bir şekilde bilgilendirip, çok yardımcı oldu. Normal doğum taraftarı olması da büyük bir artı. Doğum sırasında da ebelere doğurtmak yerine sık sık yanıma geldi ve doğum anına kadar benimle bizzat kendisi ilgilendi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
me...l
Şanlıurfa'da şimdiye kadar gördüğüm en iyi doktorlardan biridir. İlgili , bilgili ,tecrübeli ve anlayışlı eşim onun kontrolünde doğum yaptı Allah razı olsun ondan keşke Şanlıurfa dan gitmeseydi.
gu...m
Kendisiyle endometriozis nedeniyle acil olarak hastaneye gittiğimde tanıştım. İlgisi alakası ve süreci en ince detayına kadar anlayacagim şekilde anlatişı nedeniyle kendisine teşekkür ederim.
1.5 yıl sonra gebelik düşünüp bir kaç olumsuz doktor denemesinden sonra uzakta olmasına rağmen tekrar kapısını çaldım. Hasta odaklı düşünen, kullanılacak ilaç ve tedavileri riskleri ile birlikte ve başarı oranları ile birlikte gerçekçi bir şekilde anlatan yapısı nedeniyle kendimi hep güvende hissettim. Tavsiye ederim.
em...ş
Kendısıyle Rizede özel bır hastanede tanıştım. Hamileliğimin son 3 ayı falan hastası olmuştum, Ilgılenıyordu ama ben normal doğum ıstemıyordum tamam bakarız daha var daha var dıyerek benı oyalıyordu yenı yonetmelık falan dıyerek vs... 42 haftalık olmama ragmen doğum gercekleşmedı.Kendısyle tartışarak başka hastneye gıttım bana yaşattığı sıkıntı stres yuzunden kaç ay kendıme gelemedım tavsiye etmiyorum
no...3
Rahime Hanıma devlet hastanelerindeki ilgisizlikten dolayı gitmiştim. Açıkçası barkot aldığım görevli ona yönlendirmişti. İyi de oldu. Rahime hanım bendeki tsh değerine bakıp tiroid hormonlarımı kontrol ettirmemi söyledi. Bu hormonlar çocuğun beyin gelişimi için çok önemliydi. Bu sebeple sonsuz teşekkürler...
Rahime Bekar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rahime Bekar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Rahime Bekar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Rahime Bekar adresi nerede?Rahime Bekar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rahime Bekar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rahime Bekar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rahime Bekar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rahime Bekar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rahime Bekar hangi dilleri konuşuyor?Rahime Bekar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rahime Bekar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rahime Bekar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rahime Bekar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rahime Bekar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Rahime Bekar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rahime Bekar hangi sigortaları kabul ediyor?Rahime Bekar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Rahime Bekar ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları