Kültür Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:9 Uyal Apartmanı Daire : 2 Alsancak, İzmir
Blefaroplasti
Dudak Dolgusu
Dudak ve Yüz Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Rahmi Evinç Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Lazer Lipoliz
Meme Küçültme
Saç Ekimi
Yüz Germe
rü....
Perşembe günü beni Rahmi EVİNÇ burnumdan ameliyat etti. Güleryüzlü ve iyi bir insan. Şuan iyileşme aşamasındayım. Memnun kalacağımdan eminim. Doktoruma güveniyorum :)
be...e
ben 8 yıl önce yanık ünitesinde muayene ettiğiniz hastalardan biriyim.İlginiz için teşekkür ederim.Şimdi çok iyiyim.tedavim devam ediyor.şuan 11 yaşındayım siz nasılsınız .ozaman annem bana çok iyi davrandıhınızı söyledi.ileşmeme yardımdım ettiğiniz için teşekkür ederim.:)
Rahmi Evinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rahmi Evinç, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Rahmi Evinç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Liposakşın, Dolgu, Dudak ve Yüz Dolgusu.
Rahmi Evinç adresi nerede?Rahmi Evinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:9 Uyal Apartmanı Daire : 2 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rahmi Evinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rahmi Evinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rahmi Evinç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rahmi Evinç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rahmi Evinç hangi dilleri konuşuyor?Rahmi Evinç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rahmi Evinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rahmi Evinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rahmi Evinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rahmi Evinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Rahmi Evinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra