Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
se...u
Telefon numarası doğrulandı
HASTAYA İLGİSİ VE ALAKASI MÜKEMMEL BEN KENDİM GİTMEDİM AMA ANEANNEMİ GÖTÜRMÜŞTÜK
Ş
şa...n
Telefon numarası doğrulandı
slm doktoruma.harika bir doktor.sevecen güler yüzlü adam gibi adam.göz altı torbalarım alındı.iki gözümü aynı zamanda amaliyat etti.ameliyattan kalktığım saatten şu zamana kadar hiçbir şikayete mazur bırakacak şikayetim olmadı.kenddisi ve ekibine tşk ve minnetlerimi bildiririm.
Rahmi Galip Vidinlioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rahmi Galip Vidinlioğlu, Göz Hastalıkları.
Rahmi Galip Vidinlioğlu adresi nerede?Rahmi Galip Vidinlioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Sok. No:3 Merkez Kastamonu Kastamonu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rahmi Galip Vidinlioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rahmi Galip Vidinlioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rahmi Galip Vidinlioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rahmi Galip Vidinlioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rahmi Galip Vidinlioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rahmi Galip Vidinlioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Rahmi Galip Vidinlioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar