o....ü
2020 Aralık ayında babam testisinde şişlik olduğu için başvuru yaptı . Şikayeti dinleyip muayene etmeden usg istedi , usg de belli belirsiz dedi . "O sudur" dağılır toplanır dedi . 1 yıl boyunca babam geçmediğini söyledi. Sonra başka Dr a geldik ve usg de yine aynı sonuç ile MR istedi ve ameliyat etti . ( Muayenede "evde kaldınız canınız sıkılıyor" diye konuşmaları aklımdan gitmiyor. Patolojiye numune gönderdiler bekliyorum , inşallah sonuç iyi çıkar .
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
evet tanıyorum cok cok iyi insalcıl en başda doktorluğuna diyeceğim hiç yok babacan allah tuttuğunu altın etsin
me...e
Gerçekten çok sabırlı ve başarılı bir doktor.Başarıklarının devamını dilerim.
he...i
bır akrabam ı amelıyat etmıstı gercekten cok hafıf elı oldugunu osyledı ve cok menun kjalmıstı amelıyatından ıyı kı boyle hekımler ımız var tskler rahmı hocama
Rahmi Özkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rahmi Özkurt, Üroloji.
Rahmi Özkurt adresi nerede?Rahmi Özkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite, Çat Yolu Cd Yakutiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rahmi Özkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rahmi Özkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rahmi Özkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rahmi Özkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rahmi Özkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rahmi Özkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Rahmi Özkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.