ş.....
Allah razı olsun gerçekten çok babayiğit bir insan 10tane lipom aldırdım hiç bir sıkıntı yaşamadım ne ameliyat öncesi ne sonrası işinin ehli on numara bir insan
go...6
2 ay önce nasır ameliyatı yaptı. Dikişleri alırken yarada birçok dikiş bıraktı.iltihaplanma oldu.kontrollerde hiç ilgilenmedi. Ayağım hastanede tekrar uyuşturulup içinde kalan dikişler temizlendi. 2 ay düzgün yürüyemedim ve her gün ağladım psikolojim bozuldu. Daha da düzelmedim. Allaha havale ediyorum kendisini.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
si...o
Allah razı olsun eşimin safra kesesinde iki adet taş var-dı dr raif baran bey gerekli tüm ışlemleri yaktıktan sonra çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi ALLAH RAZI OLSUN BİR ABİ BİR BABA BİR ĎOST ESASIYLA KAREKTERLİ VE KALİTELİ BİR İNSAN RABBİM HER ZAMAN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH SAYGİLAR SUNARIM SAYIN HOCAM ÇOK TEŞEKKÜRLER EDERİM RABBİME EMANET OLUN
sü...n
Kasık fıtığı olmam nedeniyle doktor beye başvurdum sonuç olarak akabinde ameliyat oldum ve hamd OLSUN iyleşip ayağa kalktım. Doktor beyin muayenesi ve tedavisinde alanında başarılı olduğunu ğözlemledim. Tavsiye bakımında eş ve dostlarıma tavsiye ederim.
sü...n
sa...l
benimle birlikte ameliyat olanlar, 3-5 günde taburcu edildi ben 3 hafta hastanede kaldım, çok sıkılmıştım. doktor bey yaran çok sert ve akıntın var dedi.yani tam iyileşmeden beni bırakmadı. ameliyat öncesi tetkiklerle kan değerlerimi düzenleyip daha sonra ameliyata aldı.İşini düzgün yaptığına inanıyorum.
Raif Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Raif Baran, Genel Cerrahi.
Raif Baran adresi nerede?Raif Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Raif Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Raif Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Raif Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Raif Baran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Raif Baran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Raif Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Raif Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Genel Cerrahlar