Tamamladığım Eğitimler:
- Davranış Araştırmaları ve Terapi Merkezi (DATEM) tarafından gerçekleştirilen ve Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’nun yürüttüğü Bilişsel ve Davranışçı Terapi Eğitimi
- Prof.Dr. Doğan Şahin’in yürüttüğü 3 yıllık “Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Eğitimi
- İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu 450 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimi
- Türkiye İnsan Hakları Vakfı İstanbul temsilciğinin düzenlediği işkence görenlerin fiziksel, ruhsal ve sosyal rehabilitasyonu ve belgelenmesi alanındaki 33 saatlik çalışma programına katıldım.
- Klinik Psikolog, Çift ve Aile Terapisti Didem Doğan’ın yürüttüğü Travma Dersleri (teori ve vaka paylaşımı) ve Çift Terapisi Derslerine katıldım.
- Dr. Nevin Dölek’in Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
- 1. Düzey EMDR terapi eğitimimi tamamladım.
Halihazırda kendi terapi sürecime devam etmekteyim.
Aile İçi İletişim Sorunları
Fobilerden Kurtulmak
Psikodinamik Psikoterapi
İlişki Terapisi
se...
Seansa yeni başlamamıza rağmen bana daha iyi hissetmemi sağladı
nu...y
Raife hanımı iyi ki tanımışım çok memnunum. Henüz bir kaç kez görüştük ama şimdiden kendimde iyi anlamda değişiklik hissediyorum. Bazı konularda farkındalıklarım arttı. Bir de çok zarif ve naif kişiliğiyle sizi çok rahatlatıyor. İyi ki yolumuz kesişmiş..
mu...z
Oldukça profesyonel ve akıcı bir dille bana
Raife hanım kendimde çözmem gereken noktaları görmemi sağladı ve şuan ilk seansımızdan beridir kendimde aşmak istediğim çoğu şeyi aşmada oldukça ilerlediğimi hissediyorum bundan dolayı çok mutluyum
Merhabalar, Raife Hanım'dan ortalama 1 yıldır çift terapisi aldık. Çok yol kat ettik, çok güzel gelişmeler yaşadık. Kendisinin güler yüzü, göstermiş olduğu ilgisi beni çok mutlu etti hep. İyi ki almışım diyorum... Bireysel veya çift olarak terapi almayı düşünenler tereddüt etmeden gelebilirler, çevremde ihtiyaç duyan herkese önerdiğim gibi burayı okuyanlara da öneriyorum.. İyi ki varsınız Raife Hanım, bu zorlu süreçte vermiş olduğunuz tüm destekler ve göstermiş olduğunuz anlayış bizi çok mutlu etti..
be...l
Raife hanımla iki sene terapi gördüm. Yoğun kaygı bozukluğum vardı ve kendimi başta delirmiş gibi hissediyordum lakin öyle değildi. Kendisi bana bu zor sürecimde çok yardımcı oldu; naifliği, konuşması, objektif yönden yaklaşması vs. beni sakinleştiren ve kendimi fark etmemi sağlayan şeylerden bazılarıydı. Olaylara, neyi neden yapmış olabileceğime dair farklı bakış açıları kazandırdı. Beni gerçekten yargısız dinledi ve anladı. Kendimi tanımamı, kaygılarımı tanımamı ve onlarla nasıl başa çıkabileceğimi sağladı. Her şey için kendisine minnettarım, iyi ki tanışmışız.
a ...g
İyi ki sizi tanıdım. Raife hanımdan yardım almak hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. Hayat boyu unutmayacağım bir yolculuk yaptık birlikte. Yoluma ışık oldu kendisi. Açıkçası yorumlarımı terapi sürecinin sonuna sakladım ki net ve emin bir görüş bildirebileyim. Gönül rahatlığıyla başvurabileceğiniz alanında harika bir uzman. İyi ki varsınız hocam çok sevgiler...
i.....
Bir yili askin suredir devam ediyorum ve hayatimda gozle gorulur degisimler soz konusu. Raife hanim direk olarak olayin kaynaklarina inerek farkli bakis acilari kazanmanizi sagliyor. Tesekkur ederim
ni...ı
Öncelikle bu karar için kendimi çok beklettiğimi hisettim. İyi ki diyorum. Raife Hanım ın yaklaşımı, odanın atmosferi, kendimi sesli olarak ifade ederek tedavi olduğunu düşünüyorum. Anlattıklarımın arasından derleyip tek cümle kurarak beni onaran Saygıdeğer Raife Hocama teşekkürü borç bilirim. İyi ki varsınız. Sevgiler.
l....
İkinci görüşmemiz çok iyi geçti şimdiden kendimi çok daha iyi hissettim içeri girer girmez rahatlama hissediyorum çok ilgili birisi teşekkür ediyorum
sa....
Ben 2 yıldır Raife Hanım la görüşme sağlıyorum.evime çok yakın bir yerde kliniği.Keşke çok daha önce tanısaydım kendisinii.kendimi keşfetme yolculuğumda Raife Hanım gibi bir rehberim olduğu için çok mutluyum.bu yolculuğa başlamak isteyen veya düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.
Raife Doğan Ercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Raife Doğan Ercan, Psikoloji. Size Raife Doğan Ercan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak.
Raife Doğan Ercan adresi nerede?Raife Doğan Ercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultançiftliği Mah. Atatürk Bulvarı No:5/6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Raife Doğan Ercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Raife Doğan Ercan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Raife Doğan Ercan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Raife Doğan Ercan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Raife Doğan Ercan hangi dilleri konuşuyor?Raife Doğan Ercan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Raife Doğan Ercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Raife Doğan Ercan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Raife Doğan Ercan hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Raife Doğan Ercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu