Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

Randevu +10 daha fazla

20'lik Diş Çekimi

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Merhabalar. 2011 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2 yıl Yozgat'ta özel muayenehanemde çalıştım. Daha sonra askerlik görevimi yaparken hazırlandığım diş hekimliğinde uzmanlık sınavını kazanarak Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Ağız Diş ve Çene Cerrahisi alanında uzmanlık yaptım(2014-2019). Uzmanlığı tamamladıktan sonra kendi polikliniğimi açtım ve halen kendi kliniğimde hizmet vermeye devam etmekteyim.

Çene Cerrahisi'nin bütün alanlarında hizmet vermekle beraber implantoloji, gömülü diş operasyonları ve özellikle çene eklemi hastalıkları özel ilgi alanımı oluşturmaktadır.

Konum: Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Dislerim cok kotu durumdaydi dis eti cekilmesi vardi. Bir cok dis hekimine gittim. Dis kemiginizde erime var size implant olmaz dendi.Sonra hem arastirmalarim hem de eski bir ogrencisinin tavsiyesi uzerine yollarimiz Ramazan Beyle kesisti.Klinigine gittigimde Ramazan Hoca ve ekibi guleryuzu ve uzmanligiyla tum korku ve endiselerimi dindirdi.Gerekli filmleri cekti analizleri yapti. Tum dislerimin cekilmesi gerektigini soyledi ve kemik eriyen yerlere kemik ilavesi yaparak implant surecini baslatti.ilk basta korkarak basladigim tedavinin bugun hayirlisiyla sonuna geldim. Agzima 9 imlant ve 24 disten olusan porselen disler yapildi.Ramazan hoca beni resmen hayata tekrar bagladi. Abartmiyorum agzimin icinde bir sanat yapti.Kendisine ve ekibine ozellikle protez uzmani İlay Bilimguta sonsuz tesekkkurlerimi sunarim. Gercekten isinin uzmani bir cene cerrahi. Hem disci korkunuzu alip yok ediyor hem de guler yuzu ve samimiyetiyle size guven veriyo.Tum ekibine sonsuz tesekkurlerimi sunarim.

Ramazan hoca alanında gerçekten çok iyi bir doktor. Kendi kliniği ile tanışmam evime yakın olması ve çevre kliniklere göre daha uygun olma sebebi ile oldu iyi ki tanışmışım Ramazan hoca ve ekibi ile. Klinikte çok değerli doktorlarımız var Ahsen hanım genel diş sağlığımla(dolgu, kanal tedavisi,..) çok ilgilendi. Klinik çok temiz ve sistemli işliyor, randevularınızda bekletme yapıyorlar. Ramazan hoca bir tane implant ve yirmilik diş çekimimi yaptı ne yüzde şişlik oldu ne de bir morluk kızarıklık işinin ehli olan bir doktor. Kendini çene cerrahisi alanında geliştirdiği için tebrik ediyorum Türkiye’nin böyle başarılı alçak gönüllü doktorlara ihtiyacı var kendiyle ne kadar gurur duysa az. İyi ki varsınız Ramazan hocam.

Konum: Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

İki aylık doktor arayışım sonucunda Ramazan beyle yollarımız kesişti kendisi gördüğüm en mükemmel çene cerrahı diyebilirim. Daha önce görüştüğüm yerlerde bu kadar detaylı bir muayeneyle karşılaşmamıştım Ramazan bey teşhisi harika bir şekilde koydu ve tedaviye çok güzel başladık. Çene eklemlerimdeki sıkıntı yüzünden ağız açıp kapamada sıkıntı yaşıyordum neredeyse bir kaşık zor giriyordu ve dışarıdan bir başkasının duyacağı kadar şiddetli ses geliyordu çenemden tedavi sonrası ağız açıklığım normal seviyelere geri döndü. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Aynı şekilde klinikteki diğer çalışanlarda işlerinde çok başarılı. Kısacası iyi ki Ramazan beyle tanışıp tedavime onunla devam etmişim. Aklınızda hiç bir şüphe olmadan kendisine gidebilirsiniz.

Konum: Ramazan Arslan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Gömülü 20lik diş problemini 2 yıldır yaşamama rağmen, sürekli erteliyordum. Buradaki yorumlardan cesaret alarak randevu oluşturdum ve bugün görüşme için gittiğim yerden gömülü 20lik dişimden kurtularak çıktım. Herkes çok ilgili ve çok güleryüzlü. Sizi rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ramazan beyin arkadaşı osman bey yardımcı oldular bana diş çekiminde. Bilgisinden ötürü ve sabırla beni dinledikleri için çok teşekkür ediyorum.

Y

Üç adet İplant yaptırmam gerekiyordu. Fakat her seferinde korkularım ön plana çıkıyor ve hep erteliyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Ramazan beyle tanıştım. ilk muayenede onun güler yüzü, samimi davranışları en önemlisi işinin ehli olması bana aşırı güven verdi ve o anda karar verdim ve iki gün sonra ameliyat oldum. Ameliyat ve sonrası hiç korktuğum gibi olmadı o süreci Ramazan beyin destekleri ile çok rahat geçirdim. Şu anda yaşam kalitenin arttığını düşünüyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Kontrolleri benim düşünmeme hiç gerek kalmadan kontrol zamanımın geldiğinde aranıp randevum oluşturuluyor. ilginize teşekkür ederim. Sizin gibi Dt ihtiyacımız var iyiki varsınız. Teşekkürler Ramazan bey

Benim üst dişimde kist vardı.Normalde diş doktorum beni Ramazan Bey'e yönlendirdi.İlk gittiğim de ,belki yaş itibariyledir Ramazan Bey'i görünce çok şaşırdım ama bu ameliyatı yapabileceğini söyledi.Kendisi bana güven verdi.Kistim çok büyümüştü neredeyse burnuma kadar şişlik olmuştu. Ameliyatım o kadar çok başarılı oldu ki Ramazan Bey doktorluğunu el becerisiyle bana kanıtlamış oldu.Ameliyatımın ikinci gününde hiç ağrım olmadı.Eli o kadar iyiydi ki dikişlerim muntazam bir şekilde atılmıştı.Yaşından dolayı ben açıkcası tereddüt etmiştim ama elinin çok güzel olduğunu göstermiş oldu.Herkes gitmeli bence.Ramazan Bey kardeş gibi yaklaşıyor.Hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.Gittiğim de bu kistin iyi veya kötü huylu çıkıp çıkmayacağını da bilmiyordum.Ramazan Bey tomografiye baktığında iyi olduğunu düşündüğünü söylemişti.Bu anlamda da çok iyi anlıyor.Bir bakışta hastasını çok iyi anlayıp ifade edebiliyor.Ben kendisinden yaşça büyüğüm.Kardeşim olsa bu kadar severim kendisini.Ameliyattan sonra dolgu işlemlerimi de kendisine yaptırdım.Cerrahisi ve eli çok iyi.Ben kisti biliyordum ama aslında ameliyat olmaya cesaret edemiyordum.Son safhaya geldiğim için Ramazan Bey'e geldim ve beni çok iyi ikna etti gerçekten.Kendisine teşekkür ediyorum.

Bana bir implant,bir köprü ve bir kaplama işlemi yapıldı.Yapılan işlemlerden çok memnun kaldım.İşlemlerle alakalı daha sonra da hiçbir problem yaşamadım.Kontrollerime de düzenli olarak çağırdılar beni.Hijyen olarak,ilgi alaka olarak herşeyiyle çok iyiler.İşiyle alakalı profesyonel bilgiye sahip bir doktor.Olabilecek şeyleri çok güzel izah ettiler.Tedavi yöntemleri çok güzel.Ramazan Bey'in herşeyine güveniyorum.

Ramazan Bey kendisi de ,ekip olarak da çok iyiler.Benim bir rahatsızlığım vardı.Vücudum da yanmaya başlıyordu ve kaynar su dökülmüş gibi su toplanır gibi olup patlıyordu.Bu ağız kısmımda da olmaya başladı.Artık umudumu kesmiştim.Sonra ağzım çok kötü enfeksiyon oldu.Çenem ve dişim enfeksiyon oldu.Dişimin çekilmesi gerekiyordu. Ramazan Bey ile tanıştım.Sağolsun hemen müdahale etti ve çok memnun kaldım.Enfeksiyondan kemiğim dahi erimişti.İlk yapılan işlem sonrasın da bana evime gidebilmem konusunda da çok yardımcı olmuşlardır.Sağolsunlar benimle çok ilgilendiler.Akrabalarıma da önerdim ve hala gelenler de var.Kendileri beni sürekli arayıp durumumu sordular.Çok yakından ilgi gösteren,güleryüzlü,temizlik konusun da titiz,insanlara yaklaşımı çok güzel olan bir doktor kendisi.Çok candanlar.Beni yabancı hissettirmediler.Ekip olarak çok iyiler.Gidemesem de arayıp sorarlar hep.

Y

Şimdiye kadar tanıdığım en muhteşem diş hekimi Ramazan Bey.Diş dolgumla alakalı bir sorunum vardı.Dişlerim de çürük de vardı.Ramazan Bey güzel bir tedavi yöntemi uyguladı.Ağrı sızı hissettirmeden işlemi gerçekleştirdi.Dolgu için yapılması gereken bütün işlemleri yaptı.Çürük olan dişlerime dolgu ve kanal tedavisi yapıldı. Kendisi tamamen saygılı, işine gerçekten çok bağlı birisi.Beni haftada bir arayıp problemim olup olmadığını dair durumumu kontrol etti.Ona göre notlar oluşturdu.Mutlaka tavsiye ediyorum kendisini.Tanıdığım ve küçüklükten beri dişçi korkusu olan arkadaşlarımı da kendisine yönlendirdim.

Ş

Ramazan Bey'den implant tedavisi gördüm ve gerçekten çok memnun kaldım.Kliniği de tertemizdi.Benim apseden dolayı çekilen bir dişimin boşluğu vardı.Görüntüden çok rahatsız olmuştum.Ramazan Bey ile implant tedavisine başladık.Süreç hakkında beni çok bilgilendirdi.Bu doğrultu da çok güzel ilerledik.İmplant yapılan zaman da bir tane dolgu da yapıldı.Onda da hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ramazan Bey'in dürüstlüğü çok memnun etti beni.Tek bir yol haritası çizdi ve buna göre ilerledik.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.Ramazan Bey için İzmir'den Ankara'ya gelen hastası da vardır.Çalışanları da çok güleryüzlü.Benim diş hekimi korkumda vardı ama Ramazan Bey'in güleryüzü ve yardımcı olması sayesinde korkumu da yendim.