Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59, Gaziosmanpaşa
öz...ı
Kendisi çok takipli bir doktor 1 yıldır graves hastalığından tedavi altındaydım. Ayrıca nodulum vardı . Kendisinin çok sıkı takibi ile kanseri ilk evreye daha girmeden , başlangıç evresinde yakalamış bulundum. Bu ramazan hoca sayesinde oldu.
s....
Tiroid ve tip 2 diyabet başlangıcında gittim kendisine. Etkili tedavisi ile 1ay gibi kısa içerisinde semptomlarım hafifledi.Yaklaşımı, iletişimi, bilgisi ile beni oldukça rahatlatan, son derece sıcak ve deneyimli oluşuyla hasta doktor bağını güvenle oluşturan bir doktor. Bundan sonraki süreçte tedavimi kendisi ile sürdüreceğim.
Ramazan Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ramazan Çakmak, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Ramazan Çakmak adresi nerede?Ramazan Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ramazan Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ramazan Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ramazan Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ramazan Çakmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ramazan Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ramazan Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ramazan Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ümraniye Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Gaziosmanpaşa Mide Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Böbrek Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Gaziosmanpaşa Akciğer Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Polikistik Over Sendromu
Gaziosmanpaşa Diyabet (Şeker Hastalığı)
Gaziosmanpaşa Alerjik göz hastalıkları
Gaziosmanpaşa Romatizma Ağrıları