Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara
or...6
Deĝerli Ramazan hocam hastanız Fadime Altın 'a göstermiș olduĝunuz güler yüzünüzden ilginizden ve yapmiș olduĝunuz tedavilerden dolayı sonsuz teșekkürleimizi ve saygılarımızı sunarız branșınızda nadir doktorlar arasında uzman olduĝunuzu da ayrica bildirmek istedim .Saygı ve sevgilerle Ayşe Altın
se...ü
ramazan hocanın en genç hastalarından biriyim sanırım aylarca diğer hastanelerde süründükten ve ailecek yıpratıcı bir dönemden geçtikten sonra Ramazan Hocayı bulduk ve daha ilk hafta bana teşhis koydu. Çok hızlı bir şekilde tedavime başladı ve genç yaşta organ nakli olmaktan beni kurtardı. kesinlikle alanının önde gelen doktorlarından biridir.
ah...k
2012 tarihinde Babam (Vacip GENÇTÜRK) karaciğer nakli olduktan sonra, tüm takip işlemlerini hocamız yürütmektedir. Hastalarını takip etmesi, ilgisi, ve insan gibi doktor olduğundan önce ailesine sonrada kendisine teşekkür ederim.
es....
Şu an annem Ramazan Beyin hastası.Ümüş YÜZÜGÜLLÜ. Allah doktor beyden razı olsun.Birçok doktordan farkı şudur insaniyetliği,anında müdahele,kocaman bir umut.Hocam Allah sizin gibi yürekli insanları hep arttırsın.Annem önce Allah'a sonra size emanettir.Esin CAN.
ze...l
ben hepatit -c hastasıyım. uzun yıllardır ankara tedavi görmek için geliyorum.bizim gibi hastalara göstermiş olduğun ilğiden sizler ve yanında çalışanlar teşekur edirim Hastanız zeynep demirel
tu...y
gercekten cok ıyı bır ınsan eşimin nakıl amalıyatından sanrakı doktoruydu eşim nakılden 1 yılsonra mefaat ettı bu bır yıl icerisınde hocamız cok ama cok ugraşlar verdı yanı elınden gelenın fazlasını bıle yaptı ama olmadı taktır ilahı dıyoruz herseye ragmen hocacamıza ne kadar tesekkur etsem azdır allah razı olsun kendısınden örnek bır insansınız hacam
as...r
annem için elinden gelen herşeyi yaptı tşk.ediyorum ama nakilden 4 yıl sonra kaybettik,kendisi özverili,mütevazi,mesleğini iyi yapan bir doktor,
Ramazan İdilman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ramazan İdilman, Gastroenteroloji.
Ramazan İdilman adresi nerede?Ramazan İdilman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak Ankara
- Cinnah Caddesi No:57/3 Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ramazan İdilman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ramazan İdilman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ramazan İdilman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ramazan İdilman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ramazan İdilman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ramazan İdilman hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ramazan İdilman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar