Dans ve Hareket Terapisi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Tümünü gösterHizmetler
Ergoterapi Randevusu
Dans ve Hareket Terapisi
ERGOLİFE
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
-ERGOLİFE kurucusu ve ergoterapisti
-Neurofeedback uzmanı
-Çocuk dans eğitmeni
-Çocuk plates eğitmeni
10 yıl boyunca çocuklara güreş eğitmenliği yaptım.
İstanbul huzur evinde Ergoterapistlik yaptım.
t.....
Ramazan beyden önce kilo problemimden dolayı bir çok diyetisyene başvurdum fakat sonuç alamadım arkadaşımın önerisi üzerine ergoterapi ile Ramazan beyle tedaviye başladım .Günü gününe diyet programımı takip etmesi ve yoğun çaba göstermesi hastayı sahiplenmesi çok hoşuma gitti 19 kilo verdim ulaşmam gereken kiloya ulaştım yine de devam ediyorum çok memnunum .
h....
Ramazan Bey'in ilgisinden alakasında güler yüzünden son derece memnunuz. Kendisine tavsiye üzerine çocuğum için görüşme sağladım. Yaklaşık 16 seans terapi aldık ve devam ediyoruz. Terapilerimizden sonra çocuğumun komutları gelişti, göz teması arttı.
a....
Ramazan Bey'in ilgisinden, alakasından, takibinden çok memnun kaldık. Kendisinden çocuğum için 6 seans görüşme sağladık ve terapilerimizi sonlandırdık. Terapilerimizden sonra çocuğum daha olumlu düşünmeye başladı. Stres ve kaygısı azaldı. Kendini ve duyguları daha iyi ifade etmeye başladı. Ramazan Bey aileden biri giydi. Kendimizi anlatırken ve ifade ederken çok rahattık.
Ramazan Koray Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ramazan Koray Duran, Ergoterapi. Size Ramazan Koray Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Ergoterapi Randevusu, Normal Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Dans ve Hareket Terapisi.
Ramazan Koray Duran adresi nerede?Ramazan Koray Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı Pazarcı Mahallesi, 4081 Sok. No: 17/2 Manavgat Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ramazan Koray Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ramazan Koray Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ramazan Koray Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ramazan Koray Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ramazan Koray Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ramazan Koray Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ramazan Koray Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ramazan Koray Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ramazan Koray Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ramazan Koray Duran hangi sigortaları kabul ediyor?Ramazan Koray Duran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.