Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik
Üç sene önce gastrit ve reflü teşhisi konmuştu. Zorda olsa toparlamıştım. 2020 senesinin başında tekrar başladı. 3-4 aydır boğuşuyordum. Kendisinin hastası olan bir arkadaşım inanılmaz bir överek bahsetti. Direk Ramazan Hocamıza gittim. Detaylı inceleme sonrasında henüz endoskopiye gerek kalmadan 15 günlük bir tedavi uyguladı ve bomba gibi oldum sağlığıma kavuştum aylarca boşuna çekmişim. Ne gerekiyorsa onu yapan, tüm sorularınızı cevaplayan, güler yüzlü, ilgili müthiş bir hekim.
ş.....
Uzun süren mide rahatsızlığım nedeniyle çok doktora gittim. Tavsiye üzerine Dr.Ramazan Kurt’tan randevu aldık ilgi, alaka ve rahatsızlığım üzerine yaptığı doğru tespitler ile beni öldüren mide rahatsızlığımdan kurtuldum endoskopiden çok korkardım fakat Ramazan Bey işinin ehli kesinlikle tavsiye ederim, hiç düşünmeden kendinizi emanet edebilirsiniz bu zamanda böyle doktorlar maalesef çok az, teşekkürler
Ramazan Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ramazan Kurt, Gastroenteroloji.
Ramazan Kurt adresi nerede?Ramazan Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ramazan Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ramazan Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ramazan Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ramazan Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ramazan Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ramazan Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ramazan Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.