m....e
Ramazan hocayı anlatmaya kelimelerimiz yetmez Denizliden özel olarak aydına getiriyorum oğlumu bugüne kadar tüm ailemizin bebişlerine o baktı onunla büyüdüler Sonsuz güveniyoruz iyiki var nezaman bi sorunumuz olsa Arayabiliyoruz benim icin en kıymetli olanıda bu Asla aklımda soru isareti kalmiyor size minnettarım hocam
be...n
tek kelimeyle mükemmel bir doktor. ailemizin doktoru iyiki var ramazan bey e her konuda güveniyoruz. her daim arayıp ulaşabildiğimiz , her sorunumuzda bize destek olan hastalarına yaklaşımı muhteşem biri. zafer betül duman o
ça...ş
Aydın'da tavsiye üzerine gittiğimiz Ramazan Bey gerçektende İşinin ehli sabırlı ve sevecen bir doktor bende kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile bebeğinizi götürebilirsiniz...
ol...]
İSMİM OLCAY TURGUT.ASUTAY İSMİNDE 5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR.OĞLUM DOĞUMUNDAN SONRA DÜZENLİ OLARAK RAMAZAN BEYİN KONTROLÜNDE.3 YAŞINA KADAR ÖNEMLİ BİR SAĞLIK SORUNUMUZ OLMADI AMA GEÇEN SENE VE BU SENE ÇOK SIK ATEŞLENDİK VE ÇOK SIK BOĞAZ ENFEKSİYONU YAŞADIK..YAŞIYORUZ.(BETA_GENİZ ETİ_SIK BADEMCİK İLTİHAPLANMALARI_BOYUNDA LENF BEZLERİNDE BÜYÜME..)BU SÜREÇTE DOKTORUMUZ HERZAMAN YANIMIZDAYDI.GECE ,GECE YARISI FARKETMEZ HERAN ULAŞABİLDİĞİMİZ TEŞHİSLERİNE SONSUZ GÜVENDİĞİMİZ ALANINDA UZMAN BİR DOKTOR..ÇOCUKLARA YAKLAŞIMI GÜZEL.BENİM GİBİ EVHAMLI ANNELERİ RAHATLATACAK KADARDA İLGİLİ VE BİLGİLENDİRİCİ.HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ ONA GÜVENEBİLİYORSUNUZ...HERKESE HANGİ ÇOCUK DOKTORU DEDİKLERİNDE DÜŞÜNMEDEN RAMAZAN ÖZTÜRK BEYİ TAVSİYE EDİYORUM KENDİSİNEDE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.SAĞLIKLAR DİLİYORUM
hü...k
Öncelikle mesleğine hakim, bilgili ve becerili, hasta ile diyalog kurması ve yaklaşımı iyi, yeterince ve anlaşılacak biiçimde bilgilendirme yapıyor. Demir eksikliği anemisi nedeniyle başka bir hastanedeki hekim endoskopi ve kolonoskopi yapılarak nedeninin belirlenmesini istedi.Randevu alarak konu tetkik bu doktorumuzca (Ramazan Öztürk)gerçekleştirildi.Midemde kullandığım ağrı kesicilere bağlı küçük ülser yaraları ve gastrit belirlendi. Antibiyotik tedavisine başlandı. 2 hafat sonra tamamlanacak, ayrıca diğer hastanedeki müdavi hekinlere tetkik sonuçlarını ileteceğim.Tüm hasta insanlara şifalar diler, konu doktoruma da teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Herkese geçmiş olsun.
mü...z
kesin teşhis, gereksiz ilaç kullanımı yok, her zaman yardımcı başucumuzdaki doktorumuz :)
lü...n
MESLEĞİNE VERDİĞİ CİDDİYET VE EN ÖNEMLİSİ HASTALARINA GÖSTERDİĞİ YAKINLIK VE İLGİ KENDİSİNE OLAN GÜVENİMİZİ KATLAMAKTA. OĞLUMUZUN DOKTURUYDU, ŞİMDİ KIZIMIZIN DA. KENDİSİNE SAĞLIK KONULARINDAKİ SORUNLARIMIZDA YARDIMLARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER. BAŞARILAR DİLİYORUZ. BÜNYAMİN-LÜTFİYE ARICAN
ah...r
Tanıdığım güvendiğim en iyi hekim.gerek teşhis ve tedavisiyle gerek insanlığıyla 4/4 lük bir doktor.her hastalığımızda tam tedavi ve snuç aldık.teşekkürler.
Ramazan Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ramazan Öztürk, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ramazan Öztürk adresi nerede?Ramazan Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi, 2015. Sk. No:11, 09020 Aydın Merkez/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ramazan Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ramazan Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ramazan Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ramazan Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ramazan Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ramazan Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ramazan Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla