Erenköy Mahallesi, Taş Mektep Sokak, Ethem Efendi Apartmanı, No:72 Daire:1 Kadıköy/İstanbul, İstanbul
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Liva Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
h....a
Biz Rana Hanım'a yeğenimin ergenlik dönemindeki sert giriş çıkışlar,mutsuzluklar,tutarsızlıklar için gittik.Anne ve babasından ayrıydı yeğenim, destek almak istedik ve kendisine gittik,yardımcı oldu.Bir danışmandan ziyade bir abla edasıyla alttan alttan,usul usul yeğenimin dilinden anlayarak devam edip motive etti,memnun kaldık.İlerleyen süreçlerde gitmeyi düşünüyoruz.Tavsiye ederim.Daha sakin bir yapıya sahip oldu yeğenim, poztif hal ve hareketlere sahip oldu, asiliği gitti.
Biz kızımın ergenlik döneminde tercih ettik.Asosyal olan kızımın sosyalleşmesi için tercih ettik,faydasını da gördüm.Daha girişken,iletişime açık oldu kızım.Çok teşekkür ederim kendisine.Kızımla iletişiminden memnun kaldım.
Rana Arıak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rana Arıak, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Rana Arıak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Rana Arıak adresi nerede?Rana Arıak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy Mahallesi, Taş Mektep Sokak, Ethem Efendi Apartmanı, No:72 Daire:1 Kadıköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rana Arıak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rana Arıak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rana Arıak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rana Arıak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rana Arıak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rana Arıak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rana Arıak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rana Arıak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Rana Arıak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.