Anne Baba Ayrılığı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
j....d
Boşanma sonrası stres kontrolü için başvurdum. Kendim bulduğum uzmanımızı. Seanslar bana çok iyi geldi. Sürece devam ediyorum. Rana Hanım çok güzel bir dinleyici. Benimle hiç göz temasını kesmiyor. Dinlediğini ve anladığını hissediyorum. Terapimi çok güzel yönetiyor. Her şeyi detaylı bir şekilde izah ediyor. Çok memnunum ben. Kendisini bırakmayacağım.
ze...
Psikolog Rana hanım Hiperaktivite sorunu olan oğlumuzun enerjisini pozitif yönde kullanmasına ve kendine olan güveninin artmasında yardımcı oldu. Görüşmeler boyunca verdiği destek ve özveri hem çocuğumuzun hem de bizim hayatımız da büyük fark yarattı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
g....e
Tavsiye üzerine anksiyete için başvurdum. 1.5 aydır gidiyorum. Sürecim devam ediyor. Olumlu sonuçlar almaya başladım. Rana Hanım ılımlı ve sakin bir uzman. Beni çok iyi dinlediğine eminim. Memnunum kendisinden.
i̇...y
2-3 seans gittim. Depresyon için başvurdum. Biraz rahatladım. Sürecimi bitirdim. Harika bir uzman. İletişimi ve tavsiyeleri çok iyiydi. Memnun kaldım kendisinden.
h....ç
Anksiyete için gittim. Sürecim iyi geçti. Bana iyi geldi. Daha önce psikiyatrise gidiyordum, ilaç kullanıyorum. İlaçları bırakmak istiyorum. 2 aydır gidiyorum. Anlayışlı bir uzman. Hayatımla ilgili tavsiyeler veriyor. Memnunum kendisinden.
i̇...k
Anksiyete ve panik atak ile ilgili sorunlarım var. İlaç tedavisi de görüyorum. Seanslarımızdan memnunum. Kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum. Seanslara isteyerek gidiyorum. Çok ilgili ve güler yüzlü birisi. 2 aydır gidiyorum. Sürecimiz bitmedi hala devam ediyor. Danışan takibi de çok iyi.
ga...n
Rana hanımın özenli dakik çalışması sayesinde sürecim gayet olumlu ve hızlı ilerledi. Hızlı aksiyon alındı ve çözüm odaklı yaklaşıldı
h....ç
4 yılı aşkın süredir panik atak ve anksiyeteden müzdariptim. Rana hanımla görüşmeye başladıktan sonra gözle görülür bir şekilde ilerleme kaydettim . Çok nazik ve ilgili biri.
ca...
Bir süredir kendimi çok kaygılı hissediyordum, birkaç kez panik atak geçirdim ve sonrasında Rana Hanıma randevu aldım, Görüşmelerimiz içerisinde kendimi daha rahat hissetmeye ve anlamaya başladım. Kendimi artık daha iyi hissediyorum ve daha iyi olacağım Rana Hanım sayesinde. Görüşmelerime devam edeceğim sizlere de öneriririm.
m....ö
Randevuya gelmeden önce gergindim çekiniyordum. Fakat sakin ve ılımlı yapısıyla tüm gerginliğim ve çekingenliğim gitti. Yaşadığım sorunların tespitinde ve çözümünde gösterdiği empatik davranışları ve pratik zekasıyla her şeyi daha da çözülebilir hale getirdiği için kendisinden oldukça memnunum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sevgiler..
Rana Devrim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rana Devrim, Psikoloji. Size Rana Devrim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Rana Devrim adresi nerede?Rana Devrim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camikebir Mahallesi Rıhtım Caddesi No:2/205 Pak Ekizceli İş Merkezi Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rana Devrim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rana Devrim uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rana Devrim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rana Devrim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rana Devrim hangi dilleri konuşuyor?Rana Devrim ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rana Devrim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rana Devrim tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rana Devrim hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Rana Devrim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rana Devrim hangi sigortaları kabul ediyor?Rana Devrim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.