Psikoloji alanında geniş bir eğitim ve deneyim yelpazesine sahip bir uzmanım. Çankaya Üniversitesi Psikoloji bölümünden %100 İngilizce eğitimle mezun oldum ve psikoloji alanındaki teorik bilgimi, uygulamalı deneyimle pekiştirdim.Adana'da Ortadoğu Hastanesi'nde psikoloji stajı yaparak, klinik psikoloji ve psikoterapi alanlarında pratik deneyim kazandım.Şu anda kendi ofisimde, çocuk, ergen ve yetişkinler için bireysel terapi hizmeti vermekteyim. Terapötik yaklaşımımda, her bireyin benzersiz ihtiyaçlarını ve yaşam deneyimlerini göz önünde bulundurarak, en etkili müdahaleleri sunmaya özen gösteriyorum. Ayrıca, birçok psikolojik eğitim ve seminer ile kendimi sürekli geliştirmekteyim.Amacım, danışanlarımın kendilerini daha iyi anlamalarına, duygusal ve psikolojik zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olmak ve onlara daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için gerekli destek ve rehberliği sunmaktır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 6 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psk. Rana Günay
Belediye Evleri Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Bulvarı, 84248.sokak no:6o Yazzane No:26, Adana

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 6 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +55 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Geçirdiğimiz seanslar, sınav kaygımla başa çıkma konusunda bana gerçekten yardımcı oldu. Hocam sayesinde kaygımı nasıl yöneteceğimi ve stresle nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Seanslarda öğrendiğim bazı yöntemleri sınavlardan önde uyguluyorum ve çok faydasını görüyorum. Kaygımı yönetmeyi artık öğrendim. Bu öğretici süreç benim için çok değerli

Konum: Psk. Rana Günay Bireysel Terapi

Uzun zamandır baş etmeye çalıştığım ama başaramadığım sorunlarım için doktor takvimi üzerinden başvurdum hocama. Süreç boyunca farkındalığımı arttırdı. Yönlendirme yapmadan verdiği destek sayesinde adım adım ilerliyoruz. Hocamla çalıştığım için çok mutluyum

O
Konum: Psk. Rana Günay Stres Yönetimi

Hocama yoğun kaygı sebebiyle başvurdum. Bu durumla ilgili çok güzel aşamalar kaydettik. Hocamın sayesinde daha yapıcı bir bakış açısına sahip oldum. Çok verimli bir terapi süreci geçirdim

K
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Rana hanımla tanışmadan önce psikiyatri alanına karşı inanılmaz önyargılara sahiptim . Öncelikle ön yargılarımı kırdığı için , gözlerimi açtığı için kendisine minnettarım.meslek icabı biraz ekonomik ve gelecek kaygıları ile boğuştuğum bir dönemde karşılaştık kendisiyle , Ankara’dan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladık kendisiyle ilk başlarda çok sıcak bakmıyordum daha önce iki kez olumsuz ve iletişim kopukluğu olan acı tecrübeler yaşadığım için aynıdır gözüyle gittim kliniğine. Lakin o kadar ilgili ve etkili bir başlangıç yaptık ki kendisiyle inanılmaz bir değişim yaşadım . Benim için o zor dönemde resmen hayat kurtaran bir dokunuş oldu artık düşünceli kimi görürsem rahatlıkla tavsiye edebiliyorum . Sağlıkla kalın

Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Gerçekten çok etkili bir iletişim yöntemi çok sevdım ve sorunlarımı hızlı bırsekılde anlayıp direk çözüme yönlendirmesi hoşuma gıttı gereksız hıcbır konu veya laf kalabalıgı olmadan seansım gerçekleşti ve memnun kaldım tavsiye ederim

I
Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Rana hanımdan oğlumun okula adapte olma süreci ile ilgili süreç için destek aldık. Oğlumla çok güzel bir uyum yakaladılar. Rana hanım sayesinde süreci çok güzel ilerlettik oğlumla çok güzel bir iletişim yakaladılar.

Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Rana hocamla geçirdiğimiz süreç bana uykusuzluk ve öfke problemleri konusunda çok faydalı oldu. Günlük yaşantımda yardımcı olacak başa çıkma teknikleri öğrendim. Hocam sayesinde farkındalık kazandım. Gösterdiğiniz destek çok faydalıydı.

K
Konum: Psk. Rana Günay Yetişkin Terapisi

Danışmanlık sürecim, panik ataklarımın üstesinden gelme yolunda çok faydalı oldu. Terapistim, süreci anlamamı sağladı ve atakları kontrol altına almak için etkili başa çıkma stratejileri önerdi. Öncelikle duygusal ve fiziksel belirtileri tanımamı sağladı. Böyle atak sırasında daha sakin kalabildim. Ayrıca, terapi sürecinde kendime dair çok şey öğrendim ve panik atakların sadece bir geçiş dönemi olduğunu anlamam, kendime olan güvenimi artırdı. Danışmanlık süreci, hayatımı olumlu yönde değiştirdi ve panik ataklarla başa çıkma becerimi geliştirdi.

Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Rana hocamla geçirdiğim seanslar, anksiyete ve uyku problemleriyle ilgili farkındalık kazanmamı sağladı. Terapinin süreci, kendimi daha iyi anlamama yardımcı oldu ve sorunlarımı ele alma şeklimde önemli değişiklikler yapmamı sağladı. Bu süreç, benim için oldukça değerli bir deneyim oldu.

R
Konum: Psk. Rana Günay Bilişsel Davranışçı Terapi

Sınav kaygım konusunda aldığım terapi sürecinden oldukça memnun kaldım. Öncelikle, kaygımı anlamak ve kabul etmekte zorlandığım bir dönemde, bana gösterdiğiniz anlayış çok değerliydi . Bu süreçte öğrendiğim başa çıkma stratejileri bana çok faydalı oldu.Terapinin her aşamasında beni cesaretlendirmeniz çok değerliydi.