Ataköy 7-8-9-10. Kısım mah. Selenium Retro b blok kat:18, İstanbul
Selenyum Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım mah. Selenium Retro b blok kat:18, İstanbul
Selenyum Psikolojik Danışmanlık Merkezi
me...
Kendisiyle arkadaşımın önerisiyle tanıştım. Terapiye ön yargılı bir insandım, kendisi bu konudaki önyargımı kırdı. Hala devam ediyor terapimiz. En sevdiğim şey ise terapi organizasyonlarını o kadar esnek tutuyor ki, kendinizi mecbur hissetmeden hayatınızın merkezine terapiyi keyifle alabiliyorsunuz. Terapinin uzun soluklu bir yolculuk olduğunu biliyorum, bu yolculuk farkındalıklarla artarak Rana Hanım önderliğinde devam etsin....
a...
Tanıdığım biri vasıtasıyla internet üzerinden ulaştım. İşyerim ile ilgili kişisel sorunların nedeniyle başvurdum. 2 seneye yakın genelde haftalık periyotlarla online seanslar gerçekleştirdik. Bu süreçte Rana Hanım’ın anlayışlı ve sıcak yaklaşımı nedeniyle terapiye alışma sürecim kolaylaştı. Gerçekten de hem seviyeli hem de birebir iletişimin aktığı yoğun seanslar geçirdik. Verdiği tavsiyeler ve etkinlikler, okuma önerileri sayesinde farkındalığım arttı. Hayata umutla bakıp sorunlarımla korkmadan yüzleşmeyi öğreniyorum yavaş yavaş.
Herhangi bir problemi olan, darlık ve sıkıntılarda boğulmuş hisseden kim varsa Rana Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Psk. Rana Özkeleş Demircan
Kıymetli danışanım, güzel cümleleriniz için yürekten teşekkür ederim. Hayatta ışığınız hiç sönmesin
m...
Sosyal medya üzerinden ulaştım.
İkili ilişkilerdeki sorunlarım ve kaygı bozukluğu için başvurdum.
Online terapi olarak sürdürdük.
Süreçte bana yardımcı olmak için kitap önerisi de yaptı.
Çok memnun kaldım, çevremdeki kişileri de yönlendirdim.
b....g
Rana samimiyeti güleryüzü ve açık sözlülüğüyle göremediğim yönlerimi ve bakış açımı olumlu yönde etkiliyor. seanslarımız hala devam ediyor ve şimdiden kendimi bulma yolculuğumda bana hep destekçi ve bunu kalben hissediyorum. nice güzel seanslarımız olur umarım ve bu yolculukta güzel sonuçları beraber görürüz. İçimdeki beni keşfetme yolculuğunda yanımda olduğu için şanslıyım.
Psk. Rana Özkeleş Demircan
Bu yolda benimle yürüdüğünüz için çokça mutluyum. Güzel cümleleriniz için teşekkür ederim
ba...e
Rana hanım benim hayatımın en önemli noktasında terapiye başvurmak istediğim dönemde çıktı karşıma. Ve bana hayatın daha yaşanabilir olduğunu, nasıl ilerlemem gerektiğini gösterdi. Bakış açısıyla yoluma ışık tuttu. Nefes alamadığım dönemlerde beni yeniden hayata döndürdü diyebilirim. Önce bireysel sonra çift terapisi şeklinde ilerledik. İlişkimi de ruhumu şifalardırdığı gibi şifalandırdı. Profesyonelliğinden hiç uzaklaşmadan ama insan olduğunu da unutmadan yaptı. Herkese tavsiye ediyorum
e....a
Canım Rana hayatımda ışığı kaybettim dediğim zamanda rastlaştığım, hayatın bana kazandırdığı en değerli insan. Olanların , yaşananların her zaman farklı bakış açılarını gösteren ve bunu doğruluğuyla tabağıma koyan insan. Yaşadığım 6 aylık bu sıkıntıları onun sayesinde en az hasarla atlattım. Güzel bakışı, ince düşüncesi, doğruyla yüzleştirmesi hayatıma yön verdi. Kaybettim, bulamıyorum dediğim beni bana kavuşturdu ve sevgiyle kendime sarılabildim. Daha nice hayatlara dokunacak kim bilir. Çok şanslı olduklarını bilmeleri ve hissetmeleri beni çok mutlu eder. Nice hayatlara dokunup, iyi gelmen dilekleği ile. Başarı hep seninle olsun Rana
Psk. Rana Özkeleş Demircan
Dilerim hayattaki ışığın hiç sönmez. Işığın ta kendisi olduğunu hiçbir zaman unutma. Teşekkür ederim
a....d
Gerçekten aşamayacağımı sandığım birçok şeyi Rana ile beraber aştım. Benim için çok kıymetli bir terapi süreciydi ve hala devam ediyoruz. Anksiyete ataklarım yok denecek kadar azaldı, çok daha iyi hissediyorum. Aynı zamanda çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Herkesin bundan yararlanması gerekiyor çünkü
d.....
Henüz yolun çok başında olmama rağmen içimdeki yolculukta çok yal katetmeme destekçi, yardımcı. Seans sonrası derin bir rahatlama. İyi ki kendimi tanıma serüvenimde size denk geldim. İyi ki bu yolu birlikte yürüyoruz.
Terapi sürecinde güler yüzü, nezaketi, pozitif enerjisi ile iyileşme yolumda bana ışık tutan, görmemi, fark etmemi ve öz saygımı bana kazandıran Rana Hanım iyi ki yollarımız kesişti, sizinle tanıştım ve hikayemi birlikte okuduk, yaralarımı sarıyoruz.
ş.....
Rana hanım. Öfkemin sinirimin dönüm noktası. Her seans sonrası kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Allah sizden razı olsun
Rana Özkeleş Demircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rana Özkeleş Demircan, Psikoloji. Size Rana Özkeleş Demircan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Rana Özkeleş Demircan adresi nerede?Rana Özkeleş Demircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım mah. Selenium Retro b blok kat:18 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rana Özkeleş Demircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rana Özkeleş Demircan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rana Özkeleş Demircan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rana Özkeleş Demircan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Rana Özkeleş Demircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rana Özkeleş Demircan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rana Özkeleş Demircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Rana Özkeleş Demircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rana Özkeleş Demircan hangi sigortaları kabul ediyor?Rana Özkeleş Demircan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu