Uzm. Ody.
Rana Yazıcıoğlu
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Ankara 1 adres
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Uzm. Ody. Rana Yazıcıoğlu
Danışanlarımın çeşitli yaşlarda olmasından dolayı aile- okul-sosyal çevre işbirliğini terapi sürecime dahil etmek ve disiplinler arası çalışmayı önemsemekteyim.
Alanda geçirdiğim yıllarda mesleğimin odyoloji- konuşma ve ses alanlarında çalışmalarda bulundum. Tüm bu alanların bir bütün olarak değerlendirilmesinin vaka hakkında hiçbir ayrıntının gözden kaçırılmamasını sağladığını tecrübelerimle gördüm. Konuşmayı sadece dil ile sınırlandırmamaktayım.
se...n
Rana hocamıza, oğlumun konuşmada gecikmesi ile danıştık. Terapilere başladığımızda daha ilk terapiden etkisini görmeye başladık. Yakın ilgisi ve samimiyetinden dolayı buradan da kendisine memnuniyetimizi iletmek istiyorum.
Otizmli oğlumu konuşurken ses çıkarma sıkıntısı ve korkusu için Rana hocaya götürdüm. Ses çıkartırken ağzını kasıp sesini yukseltemiyor ve heceleyerek k9nusuyordu. Rana hoca ile 5 seans seans sonunda oğlum çok daha rahat ve yüksek ses ile konuşmaya başladı...özellikle uzun zamandır görmeyenler ozguveni artmış ve korkmadan konuşuyor demeye basladi..Aylık seansları sürecimiz tamamliycaz..Bizim otizm teshisimiz olmasına rağmen Rana hoca ilk seansa başlarken oğlum ile iletişim kurmuştu hiç zorlanmadan seansı tamamladı.. oğlumda kaygılı ve durarak heceleyerek konusma çok azaldı.. Ayrıca çok daha fazla ve yeni kelimeleri kullanmaya basladi.
z...
Rana hocaya eski bir danışanı vasıtasıyla buldum. 6 yaşındaki oğlumun harfleri tam olarak çıkaramaması sebebiyle başvurdum. Rana hocam ile gerçekleştirdiğimiz seanslarda oğlum hep severek ve istekle gitti. Olumlu bir ilişki kurarak verimli bir süreç geçirdiler. Rana hocam her şeyi açıkça, net bir şekilde anlatıyor. Süreci sıkı takip ediyor. İletişime açık bir uzman. Çevremdekilere tavsiye ediyorum.
Hasta
Rana hanımla 3 ay boyunca ses terapisi yaptık ve ilgisine , bilgisine , desteğine çok teşekkür ederim onun sayesinde artık daha iyi bir sese sahibim.
Hasta
Rana hanım çok ilgili anlayışlı bir doktor kibar nazik sevecen davranışı ile kızım kendisini çok sevdi eğitimde çok iyi biri kızım ilk başladığında oğu harfleri söyleyemiyordu ilerleyen zamanda çok fark etti ve her şeyi artık söylüyor Rana hanıma çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
Rana hanım önce oğlumun sonra tüm ailemizin kalbini kazandı. İşinde muhteşem birisi. İşini ve çocukları bu kadar seven sevgi dolu birisi ile tanıştığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum iyiki yollarımız kesişmiş. Oğlum bazı sesleri çıkaramıyordu sayesinde kısa zamanda sesleri kazandı. Rana hanımcımmm iyiki varsınız..
tu...
Rana hanım oğlum ve bizim için bir şans oldu.Oğlum 3.sınıfta ve r sesini çıkaramıyordu, Rana hanımla ilk görüşmemizde izlenecek yolu bize anlattı.Her Perşembe oğlum Rana hanımın ders saatini iple çekiyordu.Yaptığı eğitim, ilgi ve alakası,bizleri bilgilendirici konuşması,evde yapılacak pratikleri açık ve net anlatmasıyla bizler için gerçekten bir şans oldu.Ve 8 seanstan sonra oğlum R sesini vurgulu söylüyor.Keşke daha önce onu tanısaydık.Hassasiyeti ve nezaketinden dolayı tavsiye edeceğim bir uzmandır.Başarılarının devamını diliyorum.
n...
Rana hanıma, ilk gittiğimizde kızımın sesi çok kısıktı tedavimiz hala devam etsede aradaki fark belli oluyor şimdi Sesimiz biraz daha iyi inşallah tedavimiz bittiğinde kızımın sesi tamamen iyileşmiş olucak
d.....
Kendisiyle 3 aydır görüşüyoruz,iyi bir danışman.Baya değişiklikler oldu, baya yol katettik.Çocuğumuz içine kapanıktı, konuşma bozukluğu vardı.Baya yol katettik.Her hafta seanslarımıza gidiyoruz. Baya memnunuz, çok iyi ve sevecen biri.Çocuklar ile iletişimi gayet iyi.Kendisinin tavsiyeleriyle baya yol aldık.Yakın çevremizdekilere de kendisini tavsiye ettik.
Rana hocadan çok memnunuz.Benim çocuğumda konuşma problemi var, yarık damaklı doğdu. 3 yaşından beri farklı konuşma terapistlerine gittik, hiç verim alamadık. 2 senedir çok memnunuz. Çocuğumuzun kelimeleri oldu, yavaş yavaş harfler çıkıyor.Konuşmaya başladı.İyi ki karşılaşmışız.Anne gibi şefkatli, kendi çocuğu gibi davranıyor.Hala devam ediyoruz.Allah razı olsun kendisinden.
Rana Yazıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rana Yazıcıoğlu, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Rana Yazıcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Ses Terapisi.
Rana Yazıcıoğlu adresi nerede?Rana Yazıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mah. Mutluköy Sitesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rana Yazıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rana Yazıcıoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rana Yazıcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rana Yazıcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rana Yazıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rana Yazıcıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rana Yazıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Rana Yazıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rana Yazıcıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Rana Yazıcıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Odyolog
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Odyolog