Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Rana Yıldırım Yördem
Rana Hanım'dan çok memnunum. Her hafta düzenli olarak görüşme sağlıyorum. Kendisi güzel ilgileniyor. Sürekli listelerimi yeniliyor. Kendisi çok ilgili bir diyetisyen. Rana Hanım'la sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. 3. ayım içerisindeyim sürecime devam ediyorum. Verdiği diyet listelerimi bana uygun hazırlıyor ve listelerimden çok memnunum.
Ben gayet memnunum. Kendisi ile gayet güzel bir yol katettik. Diyetten ziyade sağlıklı yaşamla ilgileniyoruz. Sağlıklı yaşamı desteklemek adına yardımcı oluyor. Ben kendisini tavsiye ederim. 2. ayımıza başladık. Diyet listelerimi uygularken problem yaşarsam günlük olarak müdahale edildi. Rana Hanım gayet sıcakkanlı, danışanını dinleyen bir diyetisyen.
Görüşme sağladığım sürece ilgisinden, alakasından çok memnun kaldım. Herhangi bir problem yaşamadım. Belirli sebeplerden dolayı ara verdim ama tekrar başlayacağım. Sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. İnsülin direncim yüksekti 2 ay danışmanlık hizmeti aldım. Diyet listelerimi uygularken hiçbir zorluk yaşamadım. Diyetle birlikte insülin direncimde gerileme sağlandı.
a....k
Ben kilo vermek üzerine kendisinden destek alıyorum, mesleki bilgi ve becerisine son derece güvendiğim bir uzman, başarılı bir şekilde de seanslarıma hala devam ediyorum. Kendisinin beni dinleyip benim yaşam şeklime göre bir program hazırlıyor olması çok güzel, şuana kadar beş kilo verdim, devam da ediyorum.
u....k
Kendisini çok takdir ediyorum, ben uzun zamandır kilo vermek konusunda problem yaşıyordum, kendisi doktor kontrolünde yapılan tahlillerimin sonucunu inceleyerek bana uygun bir program hazırladı, bunun sonucunda sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım, ramazandan dolayı bir süre ara vermiştik, düzenli olarak devam edeceğim. Kendisinin beni dinlemesi, benim ihtiyaçlarıma ve isteklerime yönelik taleplerime cevap vermesi, beni mutlu edecek şeyler yapmasından ötürü çok memnunum.
de...z
Rana hanım çok ilgili bir diyetisyen. Diyet konusunda ayrıntılı açıklamalar yapıyor. Uyguladığı diyetle aç kalmadan zayıflıyorum. Herkese tavsiye ederim.
e....y
Rana hanım samimi ve empatik bir yaklaşım gösterdi. Hastalıklarım beslenme alışkanlıklarım ve beklentilerim ile ilgili detaylı olarak ilgilendi. Açıklamaları ile tereddütlerimi giderdi. Dolu dolu ve yararlı bir ilk randevu geçirdim. İlgi ve açıklamalar beklentimin ğzerindeydi. Teşekkür ederim.
i̇...y
Oturarak çalışıyorum ve bu süreçte biraz kilo aldığım için diyet yapmaya karar verdim. Aslında diyete başlamaktan hep korkuyordum çünkü yapamazsam bozarsam diye düşünüyordum. Diyetisyen Rana hanımın da desteğiyle kendime inandım ve başardım. Sandığım gibi yasaklar ve kısıtlamalar yoktu, aksine canımın istediği her şeyi yedim. Porsiyon kontrolü ve dengeli beslenmeyi öğrendim. Artık daha rahat uykularım var. Merdiven çıkarken nefes nefese kalmıyorum. Kısacası kendimi daha sağlıklı hissediyorum.
z....k
Kendisinden kilo vermek amacıyla destek alıyorum, henüz seanslarımız daha yeni başladı, 15 gün oldu, şuana kadar gayet iyi gidiyoruz, herhangi bir problem yaşamadım, diyet listelerine uyum sağlamakta da bir zorluk yaşamıyorum, gayet memnunum.
Rana Yıldırım Yördem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rana Yıldırım Yördem, Diyetisyen. Size Rana Yıldırım Yördem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Rana Yıldırım Yördem adresi nerede?Rana Yıldırım Yördem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniyol mah. gazi cad. Aksoylar İş Merkezi No:20/21 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rana Yıldırım Yördem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rana Yıldırım Yördem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rana Yıldırım Yördem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rana Yıldırım Yördem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rana Yıldırım Yördem hangi dilleri konuşuyor?Rana Yıldırım Yördem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rana Yıldırım Yördem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rana Yıldırım Yördem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rana Yıldırım Yördem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rana Yıldırım Yördem hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Rana Yıldırım Yördem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rana Yıldırım Yördem hangi sigortaları kabul ediyor?Rana Yıldırım Yördem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.