Çocuk Cerrahisi Randevusu
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
a....t
Sünnet için gittik doktorumuz çok güleryüzlü ilgi ve alakası bizi çok mutlu etti herkese tavsiye ederim
c.....
Oğlumun sünnet ve diğer kontrolleri için Rashad Bey yardımcı oluyor. Kendisi güleryüzlü, sempatik, çok ilgili ve alakalı bir doktor. Biz çok memnunuz.
e....
Rashad Bey'den çok memnun kaldık. Sünnet işlemi için gitmiştik. Kendisi bizimle çok çok ilgilendi. Hatta bizi en çok mutlu eden durumlardan bir tanesi de oğluma Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözünü yazarak hikaye kitabı vermesi bizi onure etti. Hastaneye ilk girişimizden, sonrasındaki süreçteki iletişimi, sakinleştirmek için hem çocukla hem de bizimle ilgilenmesi çok iyiydi. Şahsım ve çocuğum adına Rashad Bey'e çok teşekkür ederim. Sünnet işlemimizden sonra şehir dışına gitmemiz gerekiyordu. İyileşme sürecinde fotoğraflarını atarak baktı ve bizleri yalnız bırakmadı. Ben de bir arkadaşıma referans oldum. Onun oğlu da sünnet oldu, onlar da çok memnun kaldılar. Daha sonrasında 3-4 arkadaş belirli aralıklarla çocuklarımızın sünnet işlemlerini yaptırdık. Rashad Bey iyi niyetli, güleryüzlü, işinde oldukça iyi bir doktor. Çocuğumuzun özel anında çocuk ve kendimiz adına korku yaşamadık. Kendisi bu korkuyu bizlere yaşatmadı.
Doktor beyin Şişli etfal çıkışlıolduğunu öğrendim,daha önceden Şişli Etfal Çocuk Cerrahisinin iyi olduğunu duymuştum bu alanda.Çocuğumuzun sünnet sürecinde ameliyat öncesi ve sonrası hep yanımızdaydı,ilgisi alakası ve insanlığıyla kesinlikle tavsiye ederiz..
Doktorumuzdan çok memnunuz kızımın baş kazası olmuştu dikiş attı çok tatlı birisi.Çocuğa yaklaşımı çok güzel kızımla güzel güzel konuştu onu rahatlattı bize de bilgi verdi ben çok memnun kaldım.Acile gittik çocuk cerrahisine yönlendirdi doktorumuz oraya geldi ve destek oldu bilgi verdi.Kızım 6 yaşında biraz ağrısı vardı ağlıyordu sakinleştirdi ilgilendi süreci anlattı sonrasında ne yapmamız gerektiği konusunda bilgilendirdi.Telefon numarasını verdi bir sıkıntı olursa arayabilirsiniz diye çok ilgiliydi.
ü.....
Gayet memnunuz, bir sıkıntımız yok.Kendisine sünnet için gittik.İnternetten araştırarak herşeyinden memnun kaldık.Hiçbir olumsuzluk yaşamadık.Her şey yolunda geçti.Her konuda yardımcı oldu.
o.....
Doktorumuz geyet iyi, açıklayıcı konuşmaları var.Ailece çok memnunuz.Arkadaşlarımıza da öneririz.Oğlumun sünneti için gittik.Hastanede daha önceden oğlum bademcik ameliyatı oldu.Asistanlara sorduk, doktorun fıtık ameliyatında olduğunu söylediler.Daha sonra hocamızı buldum.Ameliyatı iyiydi, açıklamaları da iyi,herşey iyi geçti.Teşekkür ederiz.
k.....
Rashad Bey ile çalıştığımız için çok memnunuz ve çok mutluyuz.Kızımın kasığında fıtık vardı, göbeğindeki fıtığı fark etti ve ameliyat oldu.Güler yüzlü, samimi,çok açıklayıcı .Ameliyat öncesinde açıkladı, ameliyattan sonrasında da çok memnun kaldım.Çocuk cerrahi ile ilgili bir şey olduğunda ona gideriz.Telefon numarasını paylaşıyor, arıyoruz.Ameliyatı da çok güzel geçti, sonrasında da hep ilgilendi.İlgi ve alakası için teşekkür ederim.Kızımı gözüm kapalı emanet edebilirim.
Rashad Sadigov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rashad Sadigov, Çocuk Cerrahisi. Size Rashad Sadigov tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Pediatrik Toraks Cerrahisi, Sünnet, Randevu, Dikiş, Preoperatif Değerlendirme, Lokal Anestezi, Kasık Fıtığı Cerrahisi, Normal Randevu.
Rashad Sadigov adresi nerede?Rashad Sadigov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9 Kağıthane
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rashad Sadigov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rashad Sadigov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rashad Sadigov isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rashad Sadigov, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rashad Sadigov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rashad Sadigov bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rashad Sadigov ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rashad Sadigov hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Rashad Sadigov hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rashad Sadigov hangi sigortaları kabul ediyor?Rashad Sadigov tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.