Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Şahinbey, Gaziantep
fe...n
Eşim ağır korona ile geldik yanına başka hastahaneden Dr recep hocayla ilk görüşmemizde kendinden emin oluşu bizim ona guvenmemize yetti işini çok başarıyla yapan bir hekim yanı sıra hastalarına gösterdiği ilgi alaka ve merhametle yaklaşımı bizim psigolimiz için çok iyi geldi korona tedavisinde çok başarılı bir doktor şiddetle tavsiye ederim tabiki önce sifalik Allah'tan sonrada onun yetenekli ellerinde burdan çok tşk ediyorum kendisinden
oz...t
IYi bir hekim, bilgisi ve becerisine guvenilebilir. Kendisine tesekkurlerimi sunuyorum ve basarilarinin devamini diliyorum.
se...n
çok iyi doktor
Recep Akgedik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Akgedik, Göğüs Hastalıkları.
Recep Akgedik adresi nerede?Recep Akgedik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Akgedik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Akgedik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Recep Akgedik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Recep Akgedik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Recep Akgedik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Akgedik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Akgedik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Akgedik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Recep Akgedik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları