Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Kapalı Omurga (Vertebroplasti) Ameliyatı
Karotis Endarterektomi
Kraniotomi
Op.Dr.Recep Ali BROHİ
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
X-Ray
hi....
Hocam beni sağlığıma kavuşturduğunuz içim teşekkür ederim 3 yıl önce oldum bel fıtığı ameliyatım 3 yıldır sapa sağlamım Allah razı olsun Allah uzun ömürler versin
Benim belimde fitik oluştu tam 1 sene erteledim fizik tedavi ile beldeki ağrılarım kesildi bir çok doktor gezdim hepsi amileyat dedi fakat düşük ayak oluşmuş ben ise bel amileyatinda çok korkuyordum tesadüf 29 mayıs hastanesine gittim amileyat olmak istediğimi söyledim oyle kibar oyle efendi bir doktor ki benim korkumu anlaşmışki o kadar sorularımı sakince cevapladı neyse ben amileyatta gidiyorum ama nerdeyse kalbim duracak zaten ne olduğunu anlamadan uyuyup uyandim bağıracak kadar ağrım yoktu bölgesel sizi ve hafif kas ağrısı,zaten ağrım var demeden saatli ağrı kesiciler vermişler uyandıkça ağrı minimum olsun diye amileyattan 6 saat sonra yürüttü ve ertesi sabah eve gönderdi şimdi 3 uncu haftadayım cok iyim ufak kas agrilari ...allah razı olsun gerçekten doktorlugunun hakkini veriyor sayili doktorlardan denebilir amileyatta kendini teslim ettim cok sukur keske daha erken olsaymışım dedim
to....
Hayatımda gördüğüm en güvenilir dr lardan bir tanesi omurgamda tamda 7 tane kırık var. Recep hocam önce kemik cimentosu sonra platin takilmadi yönünde bilgilendirdi vida takılmasına karar verildi ancak kemiklerim okadar erimiski takılacak vidalar duymayacağı için kemik cimentosuna dönüş yaptık ilk ameliyatımı çok şükür atlattik 2.si hemen 1 hafta sonra olacak hayatınızda göreceğiniz en ilgili dr diyebilirim gözüm kapalı güveniyorum ve çok seviorum dr umu iiki karşıma cıktı herşey için çok tsk ederim .
mu...t
Öncelikle Dr. Recep Ali Bey e sonsuz teşekkür ve minnettarlıklarımızı sunarak başlamak istiyorum.
Annem'in bacağında başlayan ağrılar sebebi hastaneye götürdük. Mr. ve tomografi için evden sedye ile götürmek zorunda kalmıştık. Onun bu ağrıları dayanılmaz hale gelmişti. Bir vesile ile Dr. Recep Bey i bulduk. kendisi tomografi CD ve sonuçlarını inceleyerek anneme teşhisini koydu Ameliyatı annemin yoğun kemik erimesi olması sebebi ile çok dikkatli şekilde başarı ile tamamlandı. Annem şuanda eski sağlığına kovuştu. Bize bu sıkıntılı günlerimizde daima destek oldu. Dr. Recep Ali Bey gibi bir doktora denk gelmemiz bizim için çok büyük bir şans oldu. Allah kendisinden razı olsun . Tekrar tekrar teşekkür ederiz.
nu...l
Kendisinin hem kişiliğine, hem de hekimliğine hayran kaldığım çok nadir kişilerden biri. Böyle kaliteli, düzgün karakterli,ciddi, mesleğini çok seven, idealist hekimlerimizin dejenere olmuş toplumumuzda çoğalmaları için duacıyım. Kendisine Boyun düzleşmesi ve fıtık ameliyatı oldum. 15 yıldır devam eden ağrılarım bir anda son buldu. 10 saat süren bir ameliyatın sonunda, yoğun bakımda gözümü açtığımda yaptığım ilk şey kendisine sağlıklı uzun ömürler dilemek oldu. Benim gibi ızdırap çeken hastalara şifa dağıtan o elleri dert görmesin. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim süper bir hekim. Ben kendisini tesadüfen bulup, 182 den ulaştım. Minnettarım. Çok teşekkürler hocam.
ec...m
Gerçekten işinin hakkını fazlasıyla veren ve fazlasıyla ilgili bi doktorumuz omurgamda kırık vardı bu yüzden basvurdum kendisine 10 saatlik bir ameliyat sonucunda ayağa kalkabildim kendisine çok teşekür eder başarılarının devamını dilerim.
.....
bikacgundur bacagima dogru bi kasilma ve agrilar vardi yine herzamanki gibi agri kesici igneler ve haplarla gecer diye ümit lenmistim ama bu sefer oyle olmadi. Cuma gecesi inanilmaz agriyla uyandim feryad figan oldum bi avuc ağrı kesici ictim nafile dabah acile gittim esimle birsuru agri kesici igne serum ne yaptilar sa kesilmeyen bi izdirap oldu. Hafta sonu oldugu icin bisey yapilamiyordu. Pazartesi sabah erkenden 29 mayis hastanesine gittik aci icinde kivraniyordum yine RECEP ALI BROHI hocam beni o halde görünce direk içeri aldi ve durumun ic açıcı olmadigini fakat emari görmesi gerektigini soyledi biz yine acil bi sekilde emar cekildi hocam son asamadasin ameliyat sart dedi hic tereddüt etmeden kabul ettim ve sabah erkenden beni ameliyata aldi hocam ve uyandigimda agrisiz acisiz gözlerimi actim suan 2 gun oldu cok iyi hissediyorum yürüyorum aci yok izdirap yok allah razi olsun RECEP ALİ BROHI hocadan ellerine saglik
ec...l
Kendisine beni tekrar hayata dondurdugu icin minnettar oldugum doktor bel fitigim son haddine gelmis durumda caresizce 6 gun yataga bagimli yasadim en sonunda beni gunlerce uyutmayan ciglik cigliga bagirtan ve artik bacagimi kesin diye yalvardigimda tekrar hastaneye bu sefer ambulansla gittik doktorum acil ameliyat olmam gerektigini ve ameliyat sonrasi hic agrim kalmayacagini soyledi ve dedigi gibi oldu anesteziden uyandigimda yuruyebiliyordum ve hicbir komplikasyon yasamadim kendisi mucizeler yaratan bir doktordur ona hayatimi borcluyum
Recep Ali Brohi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Ali Brohi, Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Anatomi. Size Recep Ali Brohi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
Recep Ali Brohi adresi nerede?Recep Ali Brohi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Ali Brohi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Ali Brohi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Recep Ali Brohi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Recep Ali Brohi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Recep Ali Brohi hangi dilleri konuşuyor?Recep Ali Brohi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Recep Ali Brohi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Ali Brohi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Recep Ali Brohi hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Recep Ali Brohi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Recep Ali Brohi hangi sigortaları kabul ediyor?Recep Ali Brohi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları