Nörovital Healing Center, Namık Kemal Mahallesi DERELİ Sok NO 10, Süleymanpaşa, Tekirdağ
Baklofen Pompası Tedavisi
Fitoterapi
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Doç Dr. Recep ALP Muayenehanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
ş.....
Recep hocamdan çok memnunum. Kendisi güler yüzlü birisi. Nöropati hastasıydım, kendisi beni iyileştirdi. Tedavilerime devam ediyorum. Şimdi eşimi de götürüyorum. Recep Bey mükemmel bir insan.
y.....
İşlerimi gayet güzel bir şekilde hallettim. Hizmetleri güzel. Ben gayet memnunum. Kaygı, dikkat dağınıklığı, depresyon sorunlarımın çözülmesinde gayet yardımcı oldu.
ş.....
Recep Bey'den memnunum. Annemi, babamı götürüroyum ve kendim gidiyorum. Annemde yürüme problemi var ve yaşlı ona gittikten sonra bayağı düzelme oldu. Kendimi halsiz hissettiğimde, morel bozukluğu olduğunda gidiyorum, verdiği ilaçları kullanıyorum. Recep Bey doktor olarak iyi, hastasına karşı sevecen bir doktor. Kendisinden memnunuz.
f.....
Ben çok memnunum. Tedavisi mümkün olmayan bir hastalıkla ilgili kendisiyle görüşme sonucunda tedavime netice buldum. Ben akciğer hastasıyım, kendisi nöroloji doktoru ama akciğerimin iyileşmesine vesile oldu. Düzenli olarak gidiyorum. Senede 2 kez kontrolümü yaptırıyorum.
gü....
3-4 yıldır şiddetli ve auralı migren ağrılarım vardı. Birçok ilaç kullandım. Etkisini göremedim. Tavsiye üzerine Recep bey ile tanıştım. 3 aylık bir tedavi ile tüm şikayetlerimden kurtuldum. Alanında uzman ve oldukça ilgili bir doktor. Migren ile savaşan herkese Recep beyi gönül rahatlığıyla önerebilirim.
ü.....
Recep Beye eşimin uzun yıllardır süren migren ağrıları nedeniyle tavsiye üzerine yaklaşık 2 - 2,5 ay önce başvurduk. bize tedavinin nasıl olacağını uzun uzun anlattı 2 nci randevumuzda tedaviye başladık ve halen devam etmekteyiz. Doktorumuzun hastasına yaklaşımı ve anlatımı kendisinde beğendiğim özellikleri oldu. Recep Bey'i herkese tavsiye ederim.
Recep Beye annemden bel fıtığı olduğu için getirdim. Yaklaşık bir aydır tedavi görüyor ve çok iyi sonuçlar almaya başladık. Anneme nöralterapi ve ozon uygulaması yapıldı. Annemin şikayetlerinde çok iyi sonuçlar almaya başladık. Doktor beyin ilgi ve alakası mükemmel zaten. Hastasıyla çok güzel iletişim kurabiliyor herkes gönül rahatlığıyla gelebilir.
al...l
Mükemmel bir hekim aylardır hiç geçmeden devam eden (Meraljia parestetika)sinir sıkışması rahatsızlığım uyguladıgı tedavi ile çok hafifledi tedavim devam ediyor çok memnun kaldım kendısınden hekimden öte çok iyi bir insan
su...m
Annemin bir çok hastalığı vardı sevgili hocamızın yaptığı tedaviler anneme çok iyi geldi annem canlandı uykusu ,iştahı ,dengesiz yürüme,merdiven çıkmakta zorluk hepsi düzeldi.Recep beye bir dost tavsiyesi ile gitmiştik.İyikide gitmişiz.Elleriniz dert görmesin hocam iyi ki varsınız.Sonsuz teşekkürler ve sevgiler.
nu...z
Alanında uzman bir doktor.ALS tanısı ile geldik.Ozel bir cihaz ile vücut haritamızı çıkartıp, hastanelerde yaptırmış olduğumuz test sonuçlarına göre bir tedavi önerdi.ALS Hastaliginda mevcut durumu koruma adina yapılabilecekleri beslenme önerilerine kadar düzenledi.memnun kaldık sağolsun varolsun.
Recep Alp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Alp, Nöroloji. Size Recep Alp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Poligrafi, Esd (Sedimantasyon), EEG (Elektroensefalografi), MRI Değerlendirme, Baklofen Pompası Tedavisi, Derin Beyin Stimülasyonu, Fitoterapi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Nöralterapi.
Recep Alp adresi nerede?Recep Alp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nörovital Healing Center, Namık Kemal Mahallesi DERELİ Sok NO 10 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Alp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Alp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Recep Alp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Recep Alp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Recep Alp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Alp tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Recep Alp hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Recep Alp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar